♥ Bukit Lawang, de prachtige jungle van Sumatra

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

36 reacties

 1. mariëlle schreef:

  Wauw wat gaaf dat je dit hebt gedaan, heerlijk verhaal! En ook mooie foto’s 🙂

 2. debby schreef:

  In 1 woord WAUW. Wat moet jij een geweldige vakantie hebben gehad, kan niet anders. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet naar dit soort landen durf. Ik ben vreselijk bang voor insecten. Ik vond de kakkerlakken op Fuerteventura al te erg 🙂

  • Hihi ik begrijp je punt. Ik ben zoooo bang voor slangen en toch als ik daar ben ik vergeet het gewoon door al het moois. Ik heb zelfs een cm of 20 van een slang gestaan terwijl ik een dierentuin voorbij de slangen ren (terwijl ze daar nog achter glas zitten)…. Misschien tijd om je angsten te overwinnen?? 😉

 3. Dagmar schreef:

  Waaauw wat een geweldige foto’s en mooie avonturen hebben jullie beleefd, zo bijzonder om je verhaal te mogen lezen dankjewel voor het delen! Heel inspirerend en voelt alsof we met je mee op reis zijn geweest <3

 4. Wauw, wat een prachtige foto’s! Zo te zien/lezen heb je een goede vakantie gehad. Ik wil ook nog heel graag een keer een reis maken naar Indonesië.

 5. Svenja schreef:

  Waaaauw, volgens mij was dat echt een heleeee bijzondere ervaring. Zo gaaf dat je dit hebt kunnen ervaren! En wat ziet de natuur er daar onwijs mooi uit. Jullie suite zag er ook onwijs mooi en knus uit, kan me goed voorstellen dat jullie geen ander verblijf meer wilde!

 6. Sarah schreef:

  Waaauw, super gaaf Mandy! Wat een prachtige foto’s! En wat heerlijk om zo midden in de jungle te verblijven met al die dieren om je heen! De honeymoonsuite ziet er ook echt prachtig uit. Ik heb genoten van je verslag, ben benieuwd naar de rest! Aah nu wil ik ook naar Indonesie haha! Zullen we trouwens een keer meeten als je in Groningen woont? 🙂

 7. Northflix schreef:

  Wat ontzettend gaaf om te zien!
  De natuur lijkt me zo prachtig! Hele bijzondere ervaring!

 8. Eline schreef:

  Wauw wat een heerlijke plek is dat en wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Echt heel mooi <3

 9. Dineke schreef:

  Prachtig Mandy en zo gun je ons ook een kijkje op deze prachtige plek! Fantastische foto’s en leuk om te lezen.

 10. Het ziet er allemaal wel echt ontzettend mooi uit. Maar jeetje, slecht wegdek zijn wij hier natuurlijk helemaal niet gewend en als je 4 uur doet over 96 km, zit je in Europa al bijna in Parijs haha. Ik ben benieuwd naar de rest van je verslagen!

 11. Michaela schreef:

  Jeetje wat een reis! Gelukkig is de bestemming het absoluut waard geweest!

 12. Oh wow wat een fijn artikel! Ik sla hem op.

 13. Linda schreef:

  Oh WAUW is het enige wat ik uit kan brengen. Wat een reis hebben jullie gemaakt maar wat krijg je daar ongelofelijk veel mooie dingen voor terug. Prachtig en zo bijzonder allemaal <3 Ik heb in ieder geval genoten van je mooie artikel en foto's!

 14. Gemma schreef:

  Wat een gave plek! En een coole actiefoto van jou en Rick 😉

 15. Wat heerlijk om weer even terug te gaan. Bukit Lawang is een heerlijk plekje. Ook On the rocks is fijn, maar die trap….niet echt chill na de lange reis naar BL toe 😉

 16. Eva schreef:

  Hoi, wat een leuke blog! Mijn vriend en ik gaan zomer 2016 ook naar Indonesië en zijn van plan om net zoals jullie te beginnen in Bukit Lawang. Heel leuk om te lezen! On the rocks spreekt ons echt aan, hoe hebben jullie gereserveerd? Dankjewel voor je reactie!! Groetjes, Eva

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.