♥ Budget vakantie tips

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Lola schreef:

    Exactly my thoughts! Eten en vakantie. Kom net zelf ook terug van vakantie en ben nu dankzij jouw foto’s weer aan het wegdromen, terima kasih!

  2. Fijne tips. Maar voor mij is vakantie echt naar een hotel in een ander land, even alles vergeten, even echt ontspannen. Ik ben al jaren niet weg geweest en dat mis ik. Wel eens 1 nachtje in een hotel in Nederland, maar dat is geen vakantie. En dan ben ik ook echt niet ontstresst!

  3. Melana schreef:

    Fijne tips, maarja als ik op vakantie ga maakt het mij eigenlijk niet zo heel veel hoeveel ik uit geef haha. Ik wil dan juist heeeel erg genieten! 🙂

  4. Jaaa, die laatste doe ik ook steeds vaker! Leuke manier om hidden gems te ontdekken 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.