♥ Blogupdate

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

29 reacties

  1. Jij bent een lief en inspirerend persoon. Ben trots op jou en vind t super dat je zo aan je gezondheid denkt. Xxxx

  2. Eva schreef:

    Voel je inderdaad niet schuldig als je wat meer gaat bloggen, je blogt toch voor jóuw plezier? Daarom ben je toch begonnen? Meest belangrijkste is dat je er ook lol in blijft hebben en niet tegen je zin in blifjt schrijven.

  3. Michaela schreef:

    Goed dat je meer tijd voor jezelf neemt! Het is jouw blog inderdaad en schuldgevoelens zijn helemaal niet nodig!

  4. Precies wat je zegt, gewoon doen wat goed is voor jou! Jammer dat je je zo vermoeid voelt de laatste tijd, misschien dat een dag minder bloggen inderdaad helpt wat meer rust erin te krijgen voor jou. Veel succes! 🙂

  5. Manon schreef:

    Goed van je hoor, je moet wel aan je rust komen want anders hou je het helemaal niet meer vol 🙂

  6. Shanti schreef:

    Goede keuze hoor! Je moet niet vergeten jezelf op nummer 1 te zetten 🙂

  7. Amy schreef:

    Rust is erg belangrijk! Leuke dingen schrappen is natuurlijk nooit fijn maar soms is het wel noodzakelijk, helaas. Kop op meid!

  8. Mariëlle schreef:

    Altijd een stapje terug doen als het je teveel wordt, relax! 🙂

  9. marlies schreef:

    Goed hoor dat je zo met je gezondheid bezig bent. Errug belangrijk! Als ik wil ontspannen neem ik mijn laptop mee en ga ik op bed liggen met een koptelefoon op. Ik zoek dan ontspanningsoefeningen op op YouTube. Daarna ben ik helemaal tot rust gekomen, echt een aanrader!

  10. Sarah schreef:

    Oh jee, ik was even bang dat je ging stoppen, haha! Gelukkig niet! Maar wel goed van je dat je de zondag op optioneel zet. Je moet goed naar je lichaam luisteren want je gezondheid is belangrijker dan je blog! Het lijkt me niet een leuke beslissing, maar toch wel de beste. En je hoeft je helemaal niet schuldig te voelen! Rust maar lekker uit en neem je tijd, ik hoop dat je je gauw weer wat beter gaat voelen. En ondertussen genieten wij wel van je posts op maandag, woensdag en vrijdag 😀 liefs!

  11. Svenja schreef:

    Groot gelijk dat je nu even voor jezelf kiest <3 Zo herkenbaar van al die blogs die je nog moet lezen op Bloglovin.. Ik heb dat ook vaak.. En dat schuld gevoel ken ik ook wel een beetje.. Heb het laatste tijd wat drukker met school en voel mij dan meteen schuldig dat ik minder blogjes kan lezen enzo. Maarja het is niet anders, soms gaan andere dingen voor. Hopelijk voel jij je snel weer wat beter lieverd <3

  12. Lieke schreef:

    Hartstikke goed dat je deze keuze gemaakt hebt! Hopelijk geeft het schrappen van die zondag-blog je de tijd en ruimte die je nodig hebt. Dapper en knap van je dat je voor je zelf en voor je gezondheid kiest.
    Blijf vooral doen wat goed voelt!

  13. Goed dat je je eigen keuze hebt gemaakt!

  14. Sas schreef:

    Goed dat je voor jezelf kiest!

  15. Infinity schreef:

    Goed dat je tijd voor jezelf neemt, dat is erg belangrijk!
    Ps. Leuke blog heb! Ik ga je gelijk volgen via Bloglovin’!

    Liefs,
    Eva

  16. Reismeisje schreef:

    Goed zo meid! Echt naar je lichaam luisteren en aan toegeven. De energie komt van zelf weer! Je doet het allemaal fantastisch op All lovely things!

  17. Saskia schreef:

    Denk dat de beslissing alleen naar heel goed is. Wat je zelf ook zegt: het moet allemaal leuk blijven. En veel moe zijn is nooit goed, hoop dat het je allemaal wat meer rust geeft!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.