♥ Bloggen & de zomer; houd je hoofd koel

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Rachel schreef:

    Je hebt weer een fijn artikel geschreven! Ik ben momenteel ook bezig in ons huis dus mijn blog staat eigenlijk een beetje op een kleine pauze.. maar vooral zomers bloggen is voor mij een dingetje. De ventilator helpt mij er goed bij, in ons huis hebben we straks airco en een overkapping dus dan kan ik heerlijk schrijven op mijn laptop!

    • Dankjewel Rachel. In huis dingen op orde krijgen kost altijd meer tijd en energie dan je denkt. Goed dat je ook daar de tijd voor neemt! De rest komt vanzelf wel weer, dat weer ik zeker!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.