♥ Bijzonder overnachten in Tiny Houses

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Rachel schreef:

  Wat super leuk om te zien, en hoe klein! maar zoooo leuk!
  De prijs is wel pittig inderdaad..

 2. Susan schreef:

  Dank je wel voor je mooie blog! Kom gerust nog eens logeren en zegt het voort!!
  Susan
  xxx

  • Dankjewel voor het fijne verblijf Susan! We hebben echt tot de max genoten, we komen zeker nog een keer terug. Gezien de vele vragen die ik heb gekregen, denk ik dat jullie het nog drukker gaan krijgen. Heel leuk om zo te helpen. Liefs, Mandy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.