♥ Been there done that tag

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Marloes schreef:

  Leuke tag! Lekker uitgebreid ingevuld. Ik ben dit jaar naar Ibiza geweest en ga in november naar Londen!

 2. Sarah schreef:

  Hihi, leuk om te lezen dat we een paar dezelfde antwoorden hebben! Ik wil zoo graag naar Indonesië! Eigenlijk best een raar idee dat je halve familie (en eigenlijk halve jij) uit een land komt waar je nog nooit bent geweest. Ik vraag me af of ik me er thuis zou voelen of juist niet :p Die foto van jou en je vriend in Thailand is echt prachtig! Gaaf dat je daar bent geweest, lijkt me ook zo mooi!

 3. Sas schreef:

  Wat een leuke antwoorden met foto’s!

 4. Reismeisje schreef:

  Leuke tag Mandy :-)!!

 5. Sheelagh schreef:

  Blijft leuk om te lezen. Indonesië is te gek, ik vond zelfs Jakarta leuk!

 6. Marcella schreef:

  Erg leuk om te lezen! Jij hebt ook al toffe landen bezocht, ik vond Thailand ook prachtig! En bij mij is m’n wishlist ook nog langggg. Ik kan je Nieuw-Zeeland overigens onwijs aanbevelen, de natuur is er ontzettend betoverend!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.