♥ Backpacken in Indonesië en bloggen

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. mariëlle schreef:

  Wat gaaf, ik houd je Instagram zeker in de gaten!

 2. Zoë-Amber schreef:

  Wow wat een trip!
  Jaloersmakend hoor, zeker dat ‘hutje’ dat jullie hebben. MEWANTS!

 3. Sarah schreef:

  Oh Mandy, wat heerlijk! Ik hoop echt voor je dat je Orang Oetans gaat zijn, lijkt me zo gaaf! Sowieso jullie hele reis lijkt me geweldig. Ik kijk uit naar alle foto’s! xoxo

 4. Stephanie schreef:

  ZOOO tof!! Ik kan niet wachten tot ik jullie verhalen kan lezen, Bali is echt mijn droombestemming en hoop ik ook over 2/3 jaar te mogen bezoeken! Toffe planning! Een hele fijne tijd gewenst!!

 5. Nathalie schreef:

  Wat supergaaf. Ontzettend veel plezier! Heerlijk genieten. Vraagje; mag jij met je hersenletsel duiken? Mijn vriend heeft namelijk een herseninfarct gehad en zijn neuroloog raadt het af om nog te duiken…

  • Ik heb door een ongeluk een hersenletsel opgelopen, dus ik denk dat het daardoor iets anders is dan wanneer je het door een infarct hebt opgelopen. Mijn vriend, ass. neuroloog, zegt dat ik gewoon kan duiken. Mail anders even als je nog vragen hebt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.