♥ Almere shopstad shoplog

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Marieken schreef:

  Wat een leuke spulletjes, vind de door jou uitgezochte outfit ook top! En die chocolaatjes zien er erg verleidelijk uit 🙂

 2. Sarah schreef:

  Ooh wat ben je verwend met deze leuke goodiebags! Zitten echt leuke items tussen. De outfit die je bij Mango hebt uitgezocht vind ik ook heel leuk! Almere vind ik trouwens ook echt een leuke stad! Ik kom er af en toe omdat voor mij daar de dichtstbijzijnde Primark zit. Ik had eerst geen idee dat de stad verder ook zo leuk was haha!

 3. Mariëlle schreef:

  Hele leuke shoplog en goodies!, ik wil je broek hebben NU!!!

 4. Dana schreef:

  wauw! Die goodiebag joh, zelf kom ik alleen in Almere voor de Primark 🙂

 5. Lekker lang filmpje, maar wel heel geslaagd! We zijn echt enorm verwend! De broek en het shirtje van de Mango vind ik onwijs leuk!

 6. Nathalie schreef:

  Nou moe, je was in mijn stad meis! Wat leuk om te zien door jouw ogen. En de volgende keer samen een koffie doen hoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.