♥ 7 opmerkelijke dingen in de Filipijnen

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Sandra schreef:

    Ik herken wel wat dingen van toen ik op Palawan was! Al vond ik daar de hoofdweg naar El Nido toe wel echt heel goed. De weg naar Nacpan Beach was vreselijk, daar ben ik dus ook onderuit gegaan met de scooter (met een gebroken enkel en wonden als gevolg pff). Vond het ook best schoon, voor Aziatische begrippen dan haha. Wat is het toch een prachtig land met al die mooie plekken he!!

    • Oh is het daar gebeurd?! Ik begrijp het helemaal nu… De weg naar Duli Beach was nog erger, het was een grote zandbank en ook nog eens stijl naar beneden. Zullen we weer terug gaan? Ik mis het!!! Jij ook? (ondanks alle ellende die je er aan over hebt gehouden)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.