♥ 6 3/4 manieren voor een Scandinavisch Pasen

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Eline schreef:

  Ik ben denk ik toch te truttig voor deze stijl! Ik houd teveel van kleur haha 😀

 2. Jantine schreef:

  Ik mis de kleuren ook, maar ik (én mijn inrichting haha) ben dan ook graag een beetje truttig 😉
  Ik houd de decoraties vooral graag praktisch en niet al te duur, zeker voor decoraties die tijdelijk zijn zoals met pasen. Paaseitjes op een etagere leggen doet al een hoop, en ik heb een paar ‘neppe’ eieren gekocht die ik in een dienblaadje heb gelegd dat toch altijd al staat, en daar laat ik het even bij.

 3. Truttig is eigenlijk ook niet iets negatiefs, soms is het ook erg fijn! Ik doe bijna hetzelfde. Bij de Zeeman kocht ik zwart wit nep paaseieren voor 80 cent en die hangen nu in de kersenbloesemtakken met tulpen. Tijdelijke decoratie hoeft zeker niet duur te zijn!

 4. Wat een toffe inspiratie! Wij hebben dit jaar geen paastak, dat deed mijn moeder eerder nog wel eens. Ze heeft nu een grote glazen kom gevuld met zand en daarop allemaal gekleurde eitjes en konijntjes neergezet.

 5. Deisy schreef:

  Wat een geweldige inspiratie zeg. Ik ben hier dus echt dol op hihi 🙂 Dus dank je wel voor het delen meis. X

 6. Sarah schreef:

  super ideeën! Eens wat anders dan de gebruikelijke pastel kleuren! Echt TOP!

 7. Dat is even omschakelen, ik ben gewend dat Pasen heel veel kleur bevat :). Ik vind de ombre eitjes nog het beste bij me passen geloof ik. Wel heel leuk om het eens op een andere manier te zien!

 8. Wat een gave blog! En super leuke ideeen!!!! Vooral die veren op de eieren zijn super mooi! Creatief!
  Ik ga het proberen thuis!
  Gr, Nikki
  http://www.BolletjesKleed.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.