♥ Het 30-ers dilemma

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Sylvia schreef:

  Ik ben denk ik ook een beetje mislukt als standaard 30-ger. Ik woon in een huurhuisje half in NL en half in Lanzarote, niet getrouwd, wel vriend, kind en kat. Geen baan ik ben thuisblijfmama. Maar ik ben enorm gelukkig en dat is het belangrijkste! Voor iedereen is gelukkig wat anders en dat is goed want als iedereen hetzelfde zou doen/zijn is het leven ook zo saai?

  • Moeder zijn is ook een baan hoor, hihi, en half in Lanzarote wonen klinkt mij goed in de oren hoor! Lekker zeg! Maar je hebt helemaal gelijk, doe waar je gelukkig van wordt. Daar heb je het allermeest aan. En standaard, wie wil er nou standaard zijn? Saai! 😀

 2. Ach ja, hier nog 2 dames die het niet helemaal goed doen als dertiger 😉 Wel beide een flatje maar geen mannen en/of kids. En herkenbaar dat bloggen een soort alternatieve baan is, als je bent afgekeurd. Voor 1 van ons twee geldt dat ook. Gewoon het leukste van je leven maken, lekker veel reizen en je niks aantrekken van anderen!

  • Wat goed dat je ook iets alternatiefs gevonden hebt! Mag ik vragen waarom je bent afgekeurd? Je moet inderdaad altijd het leukste maken van je leven, het leven is veel te mooi en leuk! Geniet en is het altijd goed, ongeacht wat andere ervan vinden!

 3. Eveline schreef:

  Allemaal herkenbaar, leuk geschreven?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.