♥ Najaars inspiratie uit Helsinki!

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Deisy schreef:

    Die a-lijn rok zie ik ook vaak voorbij komen. Alleen weet ik met mijn non-fashionable-gehalte nooit precies hoe je dat moet combineren haha 😉 Wat bizar trouwens dat het in Helsinki al zo koud is zeg, brrrr! Dat wordt dan inderdaad lekker warm aankleden. X

    • Haha, volgens mij valt het best wel mee met het non-fashionable-gehalte. Je ziet er toch altijd leuk uit! Maar het is leuk te combineren met een spijkerblouse (mijn favoriet) of een aansluitende top met bijvoorbeeld een boothals.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.