♥ 3 fashion herfstlooks

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. marieken schreef:

    Ik vind die pliserokken echt heel gaaf, bij Zara een paar mooie in metallic kleuren gezien, maar denk niet dat ik er mee weg kom! Leren jasjes zijn ook altijd goed. Nu heb ik ook zin om te winkelen. Wanneer gaan we? X!

  2. Sandra schreef:

    Zo’n pantalon vind ik zó tof staan! Alleen ben ik zelf niet zo groot en is het erg lastig om een goede te vinden qua lengte. Overknee sokken wil ik ook gaan kopen! Mijn vriend kwam er laatst mee dat hij dat had gezien bij iemand en vond dat wel gaaf staan. Toen ik ging googlen kwam ik er achter dat het eigenlijk best wel tof kan staan. Haha, ik heb dus ook zin om te shoppen!

    • Ik herken het probleem helemaal! Ik heb een pantalon van de H&M, qua lengte is hij perfect. Ik draag wel graag high waisted pantalons, zo oog je weer iets langer. Altijd fijn. Bij de H&M of Primark heb ik vorig jaar panty’s gekocht waar de overknee sokken aan vast zitten, echt ideaal. Kunnen ze ook niet afzakken. Veel shopplezier!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.