♥ 2 x winactie met de Tropilex hangmat

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Jamey schreef:

  Wat leuk zeg!

 2. Wat een leuke winactie!!! Ik doe heel graag mee! Ik zou het allerliefste lekker hangen in de tuin in de hangmat! Lijkt mij heerlijk!!

 3. Nynke B schreef:

  Wat leuk zeg, ik ga voor de hangstoel. Heb de actie nog niet kunnen liken op FB, zag het nog niet staan.

 4. Sara schreef:

  Ik zou heel graag de hangmat winnen als verassing voor mijn vriend. Hij heeft ooit gezegd: als jij een poes krijgt wil ik een hangmat. Anderhalve week geleden hebben we de liefste poes ever uit het asiel gehaald, dus nu is mijn vriend aan de beurt. Ik zou zijn gezicht wel eens willen zien als ik met zo’n hangmat aankom.

 5. Bianca schreef:

  Heerlijk genieten in een hangmat!!

 6. Anita H. schreef:

  Ik ga voor de prachtige hangstoel. En gefeliciteerd!!

 7. JW Frijters schreef:

  Mooie actie hoor! Meteen geliked en gedeeld op Facebook natuurlijk. 🙂 Ik zou kiezen voor de hangmat.

 8. Tamara TS schreef:

  Nog van harte gefeliciteerd! Een superleuke actie, ik doe graag mee! Ik volg overal, maar op FB heb ik geliked en gedeeld. (Tamara Mara Großmaul)

 9. Marcella schreef:

  Ik heb zojuist gehoord dat ik een hangmat heb gewonnen bij Sandra. Ik doe dus niet meer mee, dat zou niet eerlijk zijn 😉 Ik krijg er eentje die wel lijkt op die van jou, alleen dan zonder zo’n handige standaard.

 10. Tamara Stoc schreef:

  Heerlijk, ik ga voor de hangmat! Relaxed moederdagcadeau 🙂

 11. Anita te Gussinklo schreef:

  Wat een heerlijke actie, ik zie mezelf wel in een hangstoel..
  Ik volg je via Bloglovin,Google+ ,Facebook & Twitter

 12. Eva Narcisz schreef:

  Ik maak heel graag kans op de hangmat . Heerlijk in de zomer lekker chillen , cocktail drinken en genieten van de zon . Je krijgt het gevoel alsof je op vakantie bent in je eigen tuin. Wat wil je nog meer ?! Ik heb deze actie op FB geliked en gedeeld. Ik begin alvast met duimen 🙂

 13. Marieken schreef:

  Wat een leuke giveaway, ik doe graag mee! En ik ga dan voor de stoel 🙂

 14. Karola van Tuil schreef:

  Wat een Super actie,ik zie hem nog net op tijd:)
  Ik zou heel graag kans maken op de supermooie hangmat.

 15. Karola van Tuil schreef:

  O,o mijn auto correctie heeft van hangstoel een ha gmat gemaakt.Ik zou heel graag kans maken op de hangstoel.

 16. karola van tuil schreef:

  ik heb gisteren gereageerd maar zie helaas mijn reactie nergens terug.Ik hoop dat ik toch nog mee kan doen om mee te loten voor de prachtige hangstoel

 17. Anouck Plume schreef:

  Suuuuuperleuke winactie! Ik ben helemal fan van hangmatten, ik krijg er altijd zo’n tropisch gevoel van! Over een kleine maand ga ik verhuizen en krijg ik eindelijk een tuintje! Ik heb stiekem al op Pinterest zitten wegdromen met mooie hangmat/tuin/balkon plaatjes. Eentje winnen zou dus helemaal fantastisch zijn, dus dit kansje ga ik wagen 😉 De hangmat vind ik het allermooist! (Ik moet wel zeggen dat ik zo’n voetensteuntje voor een hangstoel nog nooit eerder gezien heb en wel errug tof vind, slim bedacht!) Fingers crossed 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.