♥ 10 modetrends voor de zomer die jij wilt dragen (en niet)

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Sarah schreef:

    Haha, ik denk dus ook dat die fietsbroek zo’n trend is waar we binnen enkele jaren enorm hard om gaan lachen. Al vind ik het nu zeker wel een leuk item. Comfortabel, en zeker mooi bij een kleine selectie mensen. Ik zou willen dat ik er ook leuk mee stond, maar helaas… dat is een grote tegenvaller. Ik kom daar niet mee weg.
    Verder ben ik wel helemaal te vinden voor de pantalon shorts. Ik heb er al enkele in mijn kast hangen en draag die met héél veel plezier. Zo gemakkelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.