♥ Zara in Nijmegen is geopend

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Sabrina schreef:

    Wat een leuke post over de nieuwe Zara! Extra leuk om te lezen omdat ik er toevallig werk:) De opening was inderdaad wat druk en chaotisch maar we hebben echt een nieuw en dus heel enthousiast team! Ik was zelf ook dolblij dat de Zara eindelijk in Nijmegen gearriveerd is, mijn favo winkel!

  2. jolanda schreef:

    Ik dacht altijd dat Zara erg duur zou zijn, maar het tegendeel is waar. Zara is ook betaalbaar voor de kleine portemonee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.