♥ Tijd voor een zomerupdate

Het is de hele week een beetje stil geweest op de blog en dit komt door verschillende dingen. Kortom het is tijd voor een zomerupdate.

zomerupdate energie opdoen

Tijd om te relaxen en energie op te doen

Bloggen of andere dingen doen?

De laatste tijd komen er zoveel leuke dingen voorbij dat het bloggen er een beetje bij inschiet. Dan is het de keuze, de leuke dingen laten en gaan bloggen (wat ik overigens ook erg leuk vind) of genieten van de leuke dingen en minder bloggen. Nu kan ik onder andere door mijn vermoeidheid al weinig bloggen, maar toch kies ik voor het laatste. Ik heb namelijk gewoon zin om leuke dingen te doen, om buiten te zijn en te genieten van al het moois om mij heen in plaats van achter een computer te gaan zitten. Het typen van een blog kost veel tijd, ik geloof dat menig blogger je dat al eens verteld heeft, maar bij mij gaat het nog trager. Mijn hersenen kunnen het niet aan om langer dan een half uur achter de computer te zitten. En dan heb ik in die 30 minuten vaak kortsluiting, waardoor ik bijvoorbeeld niet meer weet wat ik wilde typen. Een blog schrijven kost mij dan al snel een hele dag, soms zelfs twee dagen, en dan ben ik de volgende dag uitgeteld. Met als gevolg dat ik niet echt iets kan ondernemen. In de winter vind ik het minder erg om een dag op de bank door te brengen, maar in de zomer kijk ik daar toch anders tegen aan. Vandaar ook de titel zomerupdate.

bloggers on board miss publicity

Leuke dingen doen: zoals varen door Rotterdam met Bloggers On Board

Zomerupdate

De afgelopen week was een super leuke week, de vierdaagse was er in Nijmegen. Ik ben veel minder de stad in gegaan dan normaal. Maar ik ben onwijs blij dat ik de fijne sfeer van de stad heb kunnen proeven. Vandaag als dit artikel online komt is de intocht van de 100e vierdaagse, het is zelfs de hele dag te volgen op Nederland 1. Nu is dat niet vergelijken met de sfeer in de stad, maar je krijgt voor 20 procent wel een idee van hoe het is.

kaaij nijmegen vierdaagse

De Kaaij tijdens de vierdaagse

Door de drukke weken en de vierdaagse heb ik er dus voor gekozen om minder te bloggen, daarom verschijnt er op dit moment niet constant een blog online. Maar ook het mooie weer zorgt ervoor dat ik minder tijd achter mijn computer doorbracht. Het is weer om lekker op het terras te zitten, een mooie wandeling te maken of naar het strand te gaan. Het is weer om te genieten van de buitenlucht!

Aankomende dinsdag ga ik drie weken op vakantie naar Spanje. Normaal werk ik vooruit, maar daar ben ik dit jaar niet aan toegekomen. Even heb ik er over getwijfeld om mijn computer mee te nemen op vakantie. Maar ik heb vakantie en ik ga dus ook vakantie vieren zonder computer. Hopelijk kan ik mij zo weer helemaal opladen om na de zomer weer drie keer in de week te bloggen.

Uitzicht-Sierra-Espuna-Spanje-traveltips

Dit jaar maken we een roadtrip naar Spanje, we eindigen in Aguilas. De heerlijke echte Spaanse stad waar we vorig jaar ook waren. Maar we maken ook weer een stop in Mazarron en in Frankrijk stoppen we ook nog ergens. Waar precies weten we nog niet.

De aankomende weken ben ik minder online te vinden en ga ik meer in de echte wereld leven. Want er is zoveel moois te zien in de echte wereld. Ik zal het vast niet kunnen laten om overal foto’s van te maken, maar dat is nou eenmaal waar ik heel erg blij van wordt. Hopelijk heb ik je met de zomerupdate weer op de hoogte gebracht. En vergeet zelf ook niet om meer te genieten van de echte wereld!

Wat zijn jouw zomerplannen? Waar haal jij je energie uit?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

8 reacties

 1. Je hebt groot gelijk dat je geniet van leuke dingen doen! Ik ben dit jaar ook voor het eerst in Nijmegen geweest tijdens de Vierdaagse en vond het erg gezellig. Fijne vakantie alvast!

 2. Leonie schreef:

  Heel goed mandy! Bloggen kan achteraf nog, het moment beleven niet 😉 kus

 3. Marije schreef:

  Je hebt groot gelijk dat je lekker aan het genieten bent van de zomer en straks je vakantie. Heel herkenbaar dat bloggen meer moeite kost als je moe bent. Same here. Moet helaas ook een stapje terug doen.

  Geniet lekker van je vakantie!

  • En heb je een stapje terug genomen? Ik zeg het ook vaak, maar uiteindelijk blijkt het stapje terug doen altijd lastiger gedaan dan gezegd. Terwijl je er zoveel meer plezier uit haalt. Gelukkig komen er weer warme dagen aan, kunnen we weer extra genieten!

 4. Linda schreef:

  Geniet ervan meid, je hebt het zo verdiend! Ik herken het heel goed, ik leef helemaal op in de zomer, ben graag buiten en als het even kan neem ik de laptop dan ook mee naar buiten. Zo snoep ik even van twee walletjes. Alles mag en niets moet. Heerlijk vind ik dat.

  Geniet van je roadtrip, het klinkt zo fijn om er drie weken even heerlijk tussenuit te zijn! En kijk nu al uit naar je foto’s (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com