♥ Zo draag je een rok in de winter

Rokjesweer is het al lang niet meer, maar een rok in de winter is heel fashionable. Sterker nog het gaat het straatbeeld vormen aankomende winter. De zomer wikkelrokken hoef je dus nog niet op te bergen. Rains w coat regenjas rok in de winter

Liefde voor zwierige rokken en jurken. Het is zo vrouwelijk en het kan stoer tegelijk zijn. Maar het blijft altijd elegant en stijlvol. Een rok in de winter is alleen moeilijker te combineren dan in de zomermaanden. Naast het er leuk uit moet zien, moet functioneel zijn. Met blote benen staat het altijd het mooist, maar ik heb het toch liever warm genoeg in de winter. Misschien niet fashionable to the max, maar ik vind het gekkenwerk dat je mooi ver boven fijn zet. Comfortabel en fashion kan prima samen als je de rok in de winter zo draagt.

Hoe draag je een rok in de winter?

♥  Combineer je mini of midi rok met hoge laarzen

Hoge laarzen kan je perfect combineren met rokjes. Alle type rokken, zoals de kuitlengte rokken en mini rokken, passen hier perfect bij. Doordat het een groot gedeelte van je been bedekt zit het een stuk warmer dan wanneer je er sneakers onder draagt. Maar de hoge laarzen kunnen ook perfect onder een zwierige lange rok.

♥ Wollen panty’s

Leggings zijn een no go. Maar wollen matte panty zorgen ervoor dat je een rok in de winter makkelijk aan kan. Soms vind ik het nog warmer zitten dan een spijkerbroek. Een tijdje was ook de wollen panty een no go, maar ik ben blij dat ze weer terug zijn. Mocht je de wollen panty nog niet helemaal zien zitten dan zijn de kniekousen ook een tip. Ik heb een panty waarbij het idee wordt gecreëerd dat ik er zwarte kniekousen bij aan heb. Ideaal. Het zit warm en zakt totaal niet af.

plisse rok oversized trui rok in de winter fashion ootd

♥ Oversized trui

Wat de een rok in de winter helemaal draagbaar maakt is een goede oversized trui. Een gebreide trui of de extra lang trui. Heb je het dan nog steeds koud, ga dan voor een bontstola. Wel van fake fur natuurlijk.

Wat is de trend op het gebied van rokken?

Deze winter kan je eigenlijk je zomerrok die je bij My-jewellery had gekocht nog steeds dragen. Het mag nog steeds zwierig zijn, bloemerig of juist met dierenprint. Wat helemaal van nu is is de geruite rok en de tweed rok a la twiggy. Hoe leuk is dat! Maar ook de plissé rok zie je nog veel. Leren rokken raken nooit uit de mode.

Qua lengte mag je lekker varieren, van lang naar mini. Mijn favoriet is toch wel de midi rok. Draag je rok in dieprood, ceylon geel, olijfgroen, warm oranje, krokus paars en stoer rood. Maar met zwart zit je ook deze winter goed.

rust vinden hangstoel foodparade kimpton hotel amsterdam

Mijn favoriet blijft de plissé rok, alleen nu dan gecombineerd met een fijne knittrui en stoere laarsjes er onder. Verliefd ben ik op de hoge laarzen, maar als ik ze aantrek lijk ik net de gelaarsde kat. Ik heb er helaas veel te korte benen voor. Ach ja je kan niet alles in het leven hebben. Ik heb genoeg andere voordelen (zoals andere aan het werk zetten omdat ik er niet bij kan).

♥ Hoe draag jij een rok in de winter? Hoe belangrijk is fashionable voor jou? Moet het binnen de comfort grenzen zijn of ga je helemaal voor wie mooi wilt zijn moet pijn lijden?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com