♥ Winactie|Trendy Indoor vijver van Velda

Een vijver heeft iets zomers, iets vrolijks. Misschien omdat het mij doet denken aan het buitenleven en dat is natuurlijk het prettigst in de zomer. Wanneer het lekker warm en zonnig is. Maar met deze winactie kan jij nu al een stukje zomer in huis halen! Je kan namelijk een Trendy indoor vijver winnen!

Winactie Indoor vijver Velda

Voor de feestdagen werd ik door Velda uitgedaagd om van een indoor vijver een kerststuk te maken. Toen ik over het stukje indoor vijver las, was ik al verbaasd. Bestaat dat? En hoe maakt je van een vijver een kerststuk? Wat een uitdaging, maar ik ging hem aan. Hoe dat is verlopen heb je misschien wel gelezen, zo niet klik dan hier! Hier staat ook een link in naar mijn Pinterestbord met indoor vijver inspiratie.

Velda indoor pond kerststukDe Velda indoor vijver staat nu heel sfeervol in mijn leeshoekje. De kerstboom en kerstballen heb ik er inmiddels uitgehaald, maar de rest heb ik laten staan. Het is een sfeervol winterstukje geworden. De indoor vijver, ook wel Trendy Pond Indoor genoemd, is ideaal voor kunst- en kamerplanten, maar door de vijverfolie aan de binnenkant kan je er ook een echte vijver van maken, met waterplanten en vissen. De laatste optie is bijvoorbeeld in de zomer erg leuk als je een balkon hebt of een dakterras. De Indoor vijver schijnt ook erg goed samen te gaan met kinderen, ik heb er persoonlijk geen ervaring mee dus ik kan er niet veel over zeggen.

velda indoor pond diy kerstDe indoor vijver die jij kan winnen is precies dezelfde als die ik in huis heb staan, een fijne neutrale kleur die overal past. Ik zelf ben er super blij mee, nooit gedacht dat ik een indoor vijver zo leuk zou vinden. Ik vond het nog toffer toen ik hoorde dat ik er één weg mag geven!! Hopelijk kan ik jou er onwijs blij mee maken.

Wat moet je doen om kans te maken?

♥ Like Velda en All Lovely Things op Facebook (klik op de naam voor de link)

♥ Like All Lovely Things op Bloglovin en geef de winactie een hartje

♥ Laat in de comments (inclusief geldig e-mailadres) achter dat je meedoet, laat daar ook weten wat je allemaal gedaan hebt voor een winkans.

Wat je mag doen?

Je mag me natuurlijk ook op mijn andere social media kanalen volgen en de winactie delen (tof als je dat doet!). Je kan me volgen op (per kanaal krijg je een extra winkans):

Instagram

You Tube

Twitter

Google +

Op vrijdag 23 januari kies ik met behulp van random.org een winnaar uit. Wanneer je hebt gewonnen krijg je een e-mail, het is daarom ook zo belangrijk dat je een geldig e-mailadres in vult wanneer je een comment achter laat. De winactie is alleen geldig in de Benelux. Over de uitslag word niet gecorrespondeerd. Heel veel succes en veel plezier met de winactie!

♥ Had jij al eens gehoord van de Velda Indoor vijver? Wat zou jij er van maken?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

27 reacties

 1. Nynke schreef:

  Leuk zeg, zo kan je toch ondanks een balkon ook een vijver hebben. Bij een zomers feestje zou ik m opleuken met ballonnen en van die lichtgevende staafjes. Ik volg je via bloglovin, FB en youtube en heb de andere FB pagina ook geliked.

 2. Wat leuk zeg, ik doe graag mee. Ik houd erg van planten in huis en dit is net weer even wat anders. Ben ook heel benieuwd wat mijn kat hiervan zal vinden. Ik denk erg leuk en dat ze het een interessante ‘drinkbak’ zal vinden 🙂

 3. Berdien Renes schreef:

  Wat heb ik gedaan:
  – Je FB pagina een like gegeven & die van Velda
  – Ik volg je nu op Bloglovin en heb dit bericht een hartje gegeven
  Extra:
  – Youtube kanaal volg ik
  – Instagram volg ik
  Super leuke actie!

 4. Jayla Veldt schreef:

  Wat een gave actie zeg! Die binnenvijver ziet er wel heel erg leuk uit! Dat wordt voor mij een hele uitdaging om ook zoiets moois voor elkaar te krijgen. Maar het lijkt me erg leuk om te doen!
  Ik heb beide facebook pagina’s geliked.. ik volgde je al via bloglovin en twitter.
  Ik volg je nu ook via instagram.

  Bedankt voor de kans.

  Groetjes, Jayla (jaylaveldt@hotmail.com)

 5. Anita H. schreef:

  Hey, wat leuk en origineel. Ik doe mee. Gedaan: verplichte gedeelte en daarnaast volg ik je via genoemde social media.

 6. Jenn schreef:

  Leuke actie! Ik vond hem bij je vorige blogje over de indoor vijver al super, dus ik doe graag mee. Ik heb beide pagina’s geliked, op bloglovin volgde ik je al en ik heb het bericht een hartje gegeven. En ik ben je gaan volgen op Twitter en Instagram, met google+ en youtube ben ik niet actief. Zou een leuk verjaardagscadeau zijn als ik win!

 7. Anita Vledder schreef:

  Wauw! Wat ontzettend leuk! Ik doe heel graag mee! Twitter,facebook, you tube, bloglovin en google+

 8. Loïs schreef:

  Haha, wat grappig. Ik wist niet dat zoiets bestond.

 9. Bianca schreef:

  Leuk!!

 10. Jacqueline schreef:

  Super leuk schitterend bedacht!

 11. Suzanne Blom schreef:

  Wauw, super leuk! Ik had er nog nooit van gehoord, maar dit zou menig huishouden sfeervoller maken.
  Ik volgde je al bijna overal hihi.
  Facebook: Suus Blom
  Twitter: Littlesuusxx
  Google+ Suzanne Blom
  Instagram: suuss1991
  Bloglovin: suuss1991

 12. Josien Hillebrands schreef:

  jiiiiihaaaaaaaaaaaa ik doe mee! :D! op het altijd leuke facebook! :D!

 13. Anneliese schreef:

  Ik doe graag mee !!!, erg leuk voor in de woonkamer, ziet er prachtig uit 🙂
  Facebook = Anneliese de Waal
  Bloglovin = volgen + like

 14. Jan schreef:

  Wat ontzettend gaaf ! Ik doe heel graag mee!

 15. Wil Siroen schreef:

  Ben erg aan huis gebonden dus deze indoor vijver van Velda zou voor mij erg leuk zijn dan heb ik toch het buiten gevoell

 16. Aniek schreef:

  Hier knapt mijn kamer van op!!

 17. Nancy van Heck schreef:

  at een zeer mooie actie nu kan ik een keertje echt leuke visjes hebben in mijn huis wat erg leuk is voor mijn zoontje. Ik volg je overal behalve op instagram en titter.

 18. karin schreef:

  Ik doe graag mee met deze leuke actie.
  FB & BL

 19. An schreef:

  Erg leuke actie,ik doe graag mee.
  Volg je op FB en BL en heb geliked en gesaved.

 20. SophiaG schreef:

  Deze vijver zou bij ons een mooie plek in de woonkamer krijgen, zonder visjes want onze poes vind die veel te lekker ;), maar met mooie waterplanten erin.

 21. will schreef:

  Ik zit uit principe niet op facebook.
  Mag ik ondanks dat toch mee doen??
  Hoop van wel.

 22. Cheyenne schreef:

  Wat een super leuk idee. Lijkt me erg leuk om thuis te hebben . Je kunt er veel kanten mee op.
  Ik volg jou en velda op facebook
  ik volg jou op bloglovin en ik heb het bericht geliked
  ik volg je op youtube, instagram, twitter .
  Ik heb dit bericht gedeeld op google+ geen idee of ik volg kan ik niet vinden. Alle accounts zijn onder mijn naam cheyenne jansen.
  Groetjes,

  Cheyenne

 23. Samantha schreef:

  Aaahw dat is echt heel erg cute hahha! Wie heeft dat nou niet altijd willen hebben! Een vijver in je huis! Super leuk hahah :)!!

 24. zoe schreef:

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook, google+ en bloglovin; zoelouwerse
  twitter en instagram; zowiezo_
  youtube; thisisjustzoe

 25. Desiree schreef:

  heel erg leuk!
  Ik doe ook mee!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com