♥ Sneller gladde benen met de Wilkinson Sword Intuition f.a.b.

Gladde benen is wat wij vrouwen willen, vooral nu we weer vaker met blote benen lopen. Wanneer je ’s ochtends je bed uit springt wil je zo snel mogelijk klaar zijn met je benen scheren en dat kan met de nieuwe en baanbrekende Wilkinson Sword Intuition fab

Wilkinson Sword Intuition fabOok al zijn de scheermesjes van Wilkinson Sword (ik wil niet meer anders) ontzettend fijn in gebruik, het scheren blijf ik maar een ding vinden. Het is niet het allerleukste werk en het duurt zo lang. Al vind ik het al snel lang duren hoor, ik ben er (ik zal eerlijk toegeven) een beetje lui in. Heel knap dat mensen het elke dag netjes alles scheren om het glad te houden, maar ik sla het gerust een dag over in de winter.  Oké, soms twee. Maar het is nu geen winter meer en ik kan toch echt niet de deur uit met een stoppelbeen. De Wilkinson Sword Intuition fab is voor de ik hou niet zo van scheren of voor alle girlbosses die hard aan het werk zijn de uitvinding!

Wilkinson Sword Intuition fab

Wat maakt de Wilkinson Sword Intuition fab nou zo bijzonder? Met de Wilkinson Sword Intuition fab (F (orward) A (nd) B (ackwards)) kan je twee richtingen op scheren. In plaats van het scheermes na elke beweging weer opnieuw op de huid te zetten, scheert hij volledig en gemakkelijk in beide richtingen, heen en weer. Dus niet alleen van beneden naar boven, maar ook van boven naar beneden. Serieus waarom heeft men dit nou niet eerder bedacht? Het is toch geniaal. Je ben er daardoor ook twee keer zo snel klaar en je benen zijn heerlijk glad. Ik zie alleen maar win win situaties.

Wilkinson Sword Intuition fab reviewDe mesjes van de Wilkinson Sword Intuition fab staan twee richtingen (ze noemen het Bi-Directional) op waardoor je dus naar beide kanten kan scheren. De drie bovenste mesjes scheren op de ouderwetse manier, naar boven en de twee onderste mesjes zijn er om van boven naar beneden te scheren. En dit is in het begin best tegen natuurlijk. We zijn al die jaren zo gewend om maar één kant op te scheren.

Wilkinson Sword Intuition fab review mesjesOm de mesjes heen zit een speciale gel, een serum met sheaboter, waardoor je het uniek scheersysteem makkelijk over je huid glijdt zonder het uit te drogen. De gel wordt actief door water. Door dit systeem vind ik het onnodig om scheerschuim te gebruiken. De Wilkinson Sword Intuition fab ligt lekker in de hand. Het heeft net zoals de andere mesjes van Wilkinson een zachte rubbere handvat. Hierdoor kan het ook niet uit je handen glijden onder de douche.

Wilkinson Sword Intuition fab scheersysteem reviewZoals ik al zei, het is in het begin heel gek dat je twee kanten op kan scheren. Ik moest er echt over nadenken dat ik ook weer naar beneden kon scheren. Maar als je het eenmaal te pakken hebt is het erg vind, je bent echt sneller klaar. En je benen zijn natuurlijk lekker glad! Want daar doe je het voor en het liefst zo snel mogelijk natuurlijk!

Wilkinson Sword Intuition fab scheersysteem

De Wilkinson Sword Intuition fab kost € 13,99, de navulling met drie mesjes € 14,99. Een redelijk standaard prijs voor een scheersysteem alleen hiermee ben je sneller klaar met scheren.

wilkinson sword scheermesjes bloggers on board

Wilkinson Sword fan

De Wilkinson Sword Intuition fab is de nieuwste productinnovatie in de Intuition-serie. Maar ik ben ook fan van twee andere scheersystemen van Wilkinson Sword. Ik leerde het kennen bij de Bloggers on Board, vanaf toen wil ik niet meer anders. Eerder maakte ik foto’s van mijn andere twee favorieten scheersystemen van Wilkinson, maar ze zijn eigenlijk nooit online gekomen. Mijn ene favoriet is de Hydro Silk Bikini. Een trimmer en scheersysteem in één. Het is vooral ideaal om je schaamstreek bij te werken. Dat kan zelfs onder de douche! De 5 Curve-Sensing mesjes passen zich aan de natuurlijke contouren van je lichaam aan, ook bij de gevoelige bikinilijn.

wilkinson hydro silk bikini scheermesDe andere favoriet is het eerste scheersysteem in de Intuition serie. Dankzij het geïntegreerde zeepblok heb je geen extra scheergel meer nodig. Vooral handig wanneer je op reis bent en je wilt zo min mogelijk pakken. Je hebt nu geen scheerschuim meer nodig. Daarnaast vind ik de grote kop ideaal om de benen mee te scheren. Zelf vind ik het wel aan de grote kant voor de bikinilijn. Maar daar heb ik de Hydro Silk Bikini voor.

wilkinson sword intuition scheermesDe scheersystemen van Wilkinson Sword zijn fijn. Je kan echt merken dat er over is nagedacht. Het ligt lekker in de hand en het werkt soepel, met een zijdezacht resultaat. Maar de nieuwe Wilkinson Sword Intuition fab is wel echt Fab! Vooral omdat ik snel moe word is het handig dat je sneller klaar bent. Ik kan mij ook voorstellen dat wanneer je een heel druk leven hebt dat het fijn is dat je hiermee twee keer zo snel klaar bent. Tijd winnen is altijd goed! Dus maak het jezelf vooral makkelijk zou ik zeggen….

Hoe maak jij je klaar voor de zonnestralen? En wat vind je van het Wilkinson Sword Intuition f.a.b. scheersysteem?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com