♥ Werkkamer inspiratie

Een nieuw huis zorgt voor nieuwe mogelijkheden. Je kan alle kamers weer opnieuw inrichten. Super leuk werk. De eerste kamer in het huis is de werkkamer dus tijd voor een fijne dosis werkkamer inspiratie.

Mijn hoofd zit op het moment helemaal in het verhuizen en het visueel inrichten van de kamers in huis. De eerste kamer is een slaapkamer, maar ik ga er een werkkamer/ kleedkamer van maken. Er valt veel licht in de kamer dus ideaal om daar overdag te werken. Want als ik iets fijn vind is het een lichte kamer, dit geeft meer enerige. In de kamer zitten twee grote inbouwkasten, dus er hoeft niet echt een kledingkast in. Dus ik heb veel ruimte over om leuk aan te kleden.

Werkkamer inspiratie

♥ Wat ik graag terug zie komen in mijn werkkamer is veel ruimte om te werken. Het moet een plek worden waar ik alle spullen voor het maken van foto’s gemakkelijk kan pakken, of andere dingen die ik nodig heb. Een groot bureau is dus een must.

♥ Ik moet in de werkkamer inspiratie op kunnen doen, het moet mijn creativiteit stimuleren. Dus een inspirerende aankleding is van belang. Maar hoe bereik je dit? Ik denk aan moodboards met fijne plaatjes en inspirerende teksten, maar ook aan mooie plaatjes aan de muur. Een wereldkaart om mijn innerreiziger op te roepen. Of fijne foto’s aan de muur die mooie herinneringen oproepen. Zo heb ik bijvoorbeeld een foto op hout af laten drukken bij Webprint. Het is een foto waarbij ik naar een ondergaande zon staar. Altijd als ik naar deze foto kijk krijg ik rust.

interieur-webprint-foto-op-houtOp de foto hierboven zie je de foto op hout. De website van Webprint is trouwens helemaal vernieuwd. Producten maken en bestellen is nu sneller en makkelijker met het nieuwe bewerkingsprogramma! Zo koppel je bijvoorbeeld je social media accounts en vanuit daar importeer je foto’s naar je account. Super handig!

♥ Maar de werkkamer moet ook niet te druk worden, daarom vind ik het wel fijn om er een rustige hoek in te maken. Een stukje waar ik even rustig een boek kan lezen of lekker kan zitten om een kop koffie de drinken.

♥ Waar elke kamer sfeer van krijgt is van planten, dus ook in de werkkamer wil ik graag planten.

Ik heb al een mooi wit bureau voor de kamer. Om de werkkamer inspiratie plaatjes sfeer toe te passen gaat het denk ik vooral om de accessoires. Ik denk dat ik nog een aantal fijne foto’s laat afdrukken en plantjes moet kopen. Voor de rustige hoek denk ik dat ik mijn pallets weer neerleg met een grote kussen erop. Als de kamer af is zal ik het laten zien!

Welke werkkamer inspiratie spreekt jou het meest aan? Wat is voor jou onmisbaar in een werkkamer?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

1 reactie

  1. Manon schreef:

    Hele mooie inspiratie. Ik vind veel stijlen mooi dus dat zal moeilijk worden voor mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com