♥ Wanneer het tijd wordt voor een nieuw horloge

Je denkt genoeg tijd te hebben als je opstaat en toch moet ik nog altijd rennen. De tijd hebben is zo fijn, maar het vliegt zo voorbij. Het zou misschien schelen als ik eens meer op tijd zou letten, in plaats van te lanterfanten. Maar mijn mooie horloge zit ergens in een verhuisdoos en mijn sporthorloge is net een gumwatch. Het is tijd voor een nieuw horloge.

daniel Wellington classic york horloge reviewEigenlijk gaat het er niet om of je tijd hebt, maar het gaat erom dat je tijd maakt als je iets wilt. Mijn horloge ligt dus ergens in een verhuisdoos en ik heb gewoon geen zin om ze allemaal uit te pluizen (ik hoop binnen een paar maanden weer een eigen plek te hebben). Daarnaast ben ik gewoon te lui om het op te zoeken.

Met het gevolg dat ik rondloop in mijn Polar sporthorloge. Een roze ding die ook nog eens bemoeid met mijn activiteiten op een dag. Op de meeste dagen gaat dit prima, maar ik vervloek hem stiekem wel een beetje als hij aangeeft dat ik meer moet bewegen. Waardoor ik uiteindelijk wel tijd maak om in beweging te komen. Maar hij is dus knalroze en heeft de vorm van een gumwatch. Alles behalve charmant en fashionable. Ik vind dus dat het eigenlijk tijd wordt voor een nieuw horloge.

De zoektocht naar een nieuw horloge

Vroeger liep ik altijd rond bij de Bijenkorf of de V&D opzoek naar een nieuw horloge. Maar sinds de warenhuizen er niet of niet in de buurt zijn is het minder gemakkelijk geworden om een nieuw horloge te vinden. Althans in real life. Ik weet nog heel goed dat ik een nieuw horloge ging uitzoeken toen ik op de middelbare school zat. Het was een Esprit dameshorloge en ik had er even voor gespaard. Na weken lang het bewonderd te hebben in de etalage kon ik het eindelijk kopen. Wat je met je verjaardagsgeld (waarvan een groot deel van opa en oma kwam) wel niet allemaal doen. Maar daardoor was ik er wel extra blij mee!

lucardi minimalistische sieraden ketting nieuw horlogeHet good old windowshoppen is voorbij, tegenwoordig zitten we met ons gezicht in de mobiele telefoon. We struinen hele avonden met de voeten omhoog het internet af opzoek naar een nieuw horloge. Als ik gewoon door de stad had gelopen was de herinnering ‘tijd om te bewegen’ nu niet op mijn sporthorloge verschenen. De kans dat ik ergens lekker een bakje koffie met taart was gaan eten is dan wel weer groter…

Daniel wellington horloge little black dress leftiesMaar het is misschien niet alleen maar een nadeel dat we online opzoeken moeten naar een nieuw horloge. Het aanbod is namelijk groter geworden en voor mij gevoel zijn de prijzen ook een stuk beter dan ‘vroeger’. Zonder er maanden voor te sparen koop je nu gemakkelijk een Cluse (ze blijven leuk), Casio horloge of Fossil.

New in Daniel Wellington nieuw horlogeSommige zeggen dat je zonder een horloge de tijd hebt. Maar dan vliegt de tijd ook voorbij. Voor je het weet is de dag weer voorbij. Maar onthoud dat jij de piloot bent! Dus geniet van je vlucht door de tijd. Met of zonder nieuw horloge!

Waar koop jij het liefst een nieuw horloge? Online of in de winkel?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

2 reacties

  1. Sarah schreef:

    Haha, ik ging vroeger ook áltijd bij de horloges kijken bij de V&D. Wat dat betreft mis ik de warenhuizen wel hoor. Maar tegenwoordig is online sneupen natuurlijk ook leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com