♥ Travelvlog | skiën in Saalbach #1

Het voelt een beetje aan alsof je kan vliegen wanneer je van de bergen af gaat. En dan ga ik nog in een slakkentempo. Toch was het heerlijk om dit jaar weer te skiën in Saalbach. De week in de Oostenrijkse bergen legde ik vast in een vlog.

skien in saalbach hinterglemm OostenrijkIn februari was ik zo gelukkig, ik mocht twee keer skiën. Eén keer in Winterberg en ik ging skiën in Saalbach. De laatste skivakantie heb ik vastgelegd in een vlog.

Vergeet de You Tube film niet in HD kwaliteit te zetten en je te abonneren op mijn kanaal. Zo blijf je namelijk altijd op de hoogte van mijn nieuwste You Tube films.

Skien in Saalbach

De titel van mijn You Tube film geeft het al aan, als je met mij gaat skiën is het skiën met dummies. Mijn hersenletsel zorgt ervoor dat ik aangepast moet leven, zo ook wanneer ik ga skiën. Dit kan je vervelend vinden, maar ik ben al lang blij dat ik kan gaan en dat ik toch op de piste sta. Ook al is het maar een paar uur, ik heb er wel gestaan. Daar kan ik alleen maar blij van worden! Al eerder ging ik skiën in Saalbach. Ik was al gepromoveerd van babypiste tot pistebabe, maar dit jaar ging ik voor het eerst van een echte, echte berg. Het oefenen van al die jaren heeft dan toch iets geholpen. En daar ben ik mega blij om!

skiën in Saalbach

Positief blijven helpt je verder, ook bij het skiën!

Dit geeft aan dat als je maar wil er altijd een weg is. Ook al was het in mijn geval een lange weg, en ik ben er nog lang niet, ik kom wel elke keer een mini stapje verder. En dat is leuk! Geef daarom ook nooit op! Ga niet balen dat je dingen niet kan doen op de manier die jij wilt, maar zoek naar mogelijkheden of een misschien wel leukere vervanging. Dit zorgt voor zoveel positieve energie dat je daar weer op verder kan teren. Het maakt in ieder geval je dag veel leuker dan wanneer je alleen maar focust op de ik- kan- het- niet- dingen. Die instelling helpt je overigens ook geen stap verder, zonde van je tijd en energie dus.

skiën in Saalbach vlog

Uitzicht van ons appartement

Maar goed dat neemt niet weg dat het makkelijk is om aangepast te leven. In mijn eerste Skiën in Saalbach vlog zie je hoe verder de dag komt, hoe slechter het met mij gaat en dan probeer ik nog alles te geven tijdens de vlog momenten. Ik had een stuk opgenomen waarin je ziet dat ik mij een stuk slechter voelde, maar helaas pakte de film niet. Dus hetgeen je ziet is nog redelijk… Normaal focus ik mij niet op de ‘slechtere’ momenten (omdat ik daar geen energie uit haal), maar ik wilde het nu een keer laten zien. Omdat dit mijn leven is. Omdat mijn leven niet alleen bestaat uit het perfecte social media leven. Omdat je meer kan genieten van de hoogtepunten als je ook de dieptepunten kent.

warme chocolade melk skien genieten

Extra genietmomentje

Dat ik de hele breedte van de skipistes moet gebruiken, tussendoor moet remmen omdat ik anders te hard ga. Of dat ik moet wachten zodat een grote groep mensen voorbij is, het maakt mij niet uit. Op dat moment heb ik de tijd om te genieten van het prachtige uitzicht, zie ik rendierensporen in de verse sneeuw (daar skiën anderen zo voorbij) en kan ik genieten van de vallende sneeuwvlokken die mijn donkere haren wit maken.

genieten van skien in oostenrijk

Waarom skien in Saalbach zo bijzonder is?

Daarbij komt dat skien in Saalbach gewoon weg heerlijk is. Het is een prachtig uitgestrekt gebied, er is een gevarieerd aanbod aan pistes, je vindt er mooie berghutten, goede liften en sneeuwkanonnen waardoor je sneeuwzekerheid hebt. Ik heb nu al zin in volgend jaar, dan kan jij mij er weer vinden op een echte piste. En wie weet kan ik dan wel een bospad extra pakken.

Waarvoor moet jij harder werken dan je eigenlijk zou willen? En hoe doe jij dit? Kijk je er positief naar of vind je het moeilijk?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com