♥ Vegan lichaamsverzorging van Dr. Organic

Chocolade is het antwoord op alles! Zelfs op een extreem droge huid. De vegan lichaamsverzorging van Dr. Organic is een speciale lijn voor de droge huid en antwoord voor alle chocolade liefhebbers. Maar is het naast het zo heerlijk ruikt wel goed voor je huid?cocoa butter dr organic lichaamsverzorging

Ik heb een extreem droge huid, met eczeem plekken. Ik kan helemaal niet veel lichaamsverzorging niet hebben. Van veel crèmes krijg ik zelfs meer last. Dus als de Dr. Organic vegan lichaamsverzorging werkt wil het heel wat zeggen! In de vorige review over de Dr. Organic Cocoa Butter verzorgingslijn las je al meer over de body wash, body scrub en body butter.

Vegan lichaamsverzorging

70 % van de ingrediënten van Dr. Organic zijn organisch. Voor de stoffen die ze niet op een organische manier kunnen verkrijgen zoeken ze naar een duurzame en natuurlijk alternatief. Alle producten zijn vrij van parabenen, SLS, syntetische stoffen, BHT, Petrolatum, DEA, Phthalates, minerale olie en siliconen. Alle stoffen die irritaties veroorzaken en vaak wel in andere huidverzorgingsproducten zitten hebben ze er uitgelaten. Dit maakt het heel geschikt voor mensen met huidproblemen. Maar wat ik ook een dikke plus vind is dat ze veel vegan lichaamsverzorging hebben. Alles is dierproefvrij en als het niet vegan is, is het vega! De cocoa butter lijn valt onder de vegan lichaamsverzorging.

Dr Organic Cocoa Butter Hand & Nail Cream

De hand en nail crème die droge handen 12uur lang verzachten, wat klinkt dat fijn! Het is onder andere verrijkt met extracten van Aloë vera sap, zoete amandel en dadels. De huid van de handen is direct na gebruik weer zacht en voelt intens gehydrateerd. Deze exotische handcrème is speciaal ontwikkeld om ultra-hydraterende bescherming te bieden bij droge handen. De cacaoboter staat zelfs als derde op de ingrediëntenlijst.

dr organic hand nail cream cocoa butter

dr organic cocoa butter handcremeDe geur van de vegan lichaamsverzorging is redelijk sterk aanwezig, maar ik ruik het alleen met het aanbrengen. Het vervliegt, maar op een positieve manier. Toch moet je er van houden. Samen met de vriendin van mijn broertje heb ik het getest. Beide hebben we extreem droge handen en ze appte mij  helemaal lyrisch. `Bijna alle droge vlekken op haar handen waren weg na twee dagen smeren. Dat was nog niet gelukt met een andere handcrème. Mijn handen voelen ook weer enorm zacht aan. Zelfs na het wassen van mijn handen met zeep en water. Een tube van 100 ml kost €9,99. Je hebt maar een klein beetje nodig. Dus het is zuinig in gebruik.

Dr Organic Cocoa Butter Day Cream

De dagcrème uit de vegan lichaamsverzorging van Dr. Organic is verrijkt met een scala aan bioactieve extracten zoals Aloë vera sap, avocado olie en abrikoos. De voedende formule werkt direct verzachtend op een droge gezichtshuid en zorgt dat de huid heerlijk zacht en glad aanvoelt. De lichtgewicht dagverzorging is dermatologisch getest en is specifiek ontwikkeld om de huid op natuurlijke wijze te hydrateren en te voeden. Het is 24 uur vochtvasthoudend en geschikt voor de droge huid. Ook hier is de cacaoboter het derde ingrediënt.

Dr organic cocoa butter daycreamDe crème voelt redelijk dun aan, toch voelt het voedender aan dan de dikkere crème die ik hiervoor gebruikte van de nivea (de puur lijn). Het smeert gemakkelijk en de geur valt heel erg mee, het is niet dat je een reep chocolade op je huid smeert. Het is subtiel en de huid voelt echt heel zacht aan en dat gedurende de hele dag. Ik heb zelfs veel minder last van droge plekken in mijn gezicht! Een potje van 50 ml kost €12,99 en het is voor mijn huid een dikke winnaar!!

dr organic dag creme cocoa butter

dr organic dagcreme cocoa butter ingredienten vegan lichaamsverzorgingIn de cocoa butter vegan lichaamsverzorging lijn is nog een nachtcrème, wonderolie, skin lotion, shampoo (hiervan vond ik de geur wel te heftig) en conditioner verkrijgbaar. De ecobewuste beautyverzorging met respect voor de aarde en is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barret. Op het moment hebben ze een tweede product gratis actie, dus doe er je voordeel mee! Cocoa butter is niet de enige vegan lichaamsverzorging van Dr. Organic, ze hebben nog 17 andere vegan lijnen.

Nu ik de cocoa butter lijn gebruik, heb ik gek genoeg minder drang om chocolade te eten. Misschien omdat ik het al ruik, dat ik er minder behoefte aan heb. Het voelt al alsof ik het al op heb. Alleen dan op een goede en verzorgende manier. De vegan lichaamsverzorging producten zijn in ieder geval voor mij een echte treat your self en misschien wel een life saver. En je moet altijd goed zijn voor jezelf, vooral als het gaat om lichaamsverzorging.

Vind jij het belangrijk om vegan lichaamsverzorging te gebruiken?  Wat zijn jouw favoriete lichaamsverzorging producten?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

4 reacties

  1. Kelly schreef:

    Dit lijken mij hele fijne producten! Alleen de geur is niet zo mijn ding haha.

  2. Rachel schreef:

    Dit lijken mij erg fijne producten en wat heb je een mooie foto’s gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com