♥ Gezond leven met Uzuma

Groene shakes en andere gezonde sapjes. Je wordt er op social media mee doodgegooid en ik ben daar ook schuldig aan. Het is nou eenmaal lekker en heel erg gezond. Top combinatie, toch! Je maakt een groene shake in een mum van een tijd, maar soms heb ik er gewoon geen zin in. Lui? Ja heel erg lui, maar soms is het gewoon fijn om iets uit de koelkast te pakken en het gelijk te nuttigen. Helaas heb je weinig hele gezonde dingen die hiervoor in aanmerking komen. Uzuma raw green slow juices speelt hier heel erg goed op in. Ik was ook heel erg blij toen de postbode een onwijs groot pakket kwam brengen met Uzuma drankjes, ik kan twee weken lang lekker lui, maar toch gezond doen.

Uzuma-green-slow-juices-review

Dit product heb ik gekregen om te testen

Wat is Uzuma?

Uzuma Green slow juices zijn raw voedzame slow juices in een kleine handzaame flesjes. De slow juice is gemaakt van heel veel groente en fruit. Verder zit er niks ander in, geen geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Het is puur natuur! In een flesje Uzuma zit een grote verscheidenheid aan gezonde voedingsstoffen, mineralen, vitaminen en enzymen. Het is een goede aanvulling op je dagelijkse eetpatroon. Zo kan je makkelijk een gezonde levensstijl voorzetten of starten.

Uzuma-juices-reviewDe vitaminen uit het groente en fruit word opgevangen door een innovatie slow juice proces. De beste en verse ingrediënten worden gebruikt om de sappen te persen en te mengen, elke druppel sap uit groente en fruit wordt door het slow juice proces geperst.  Het resultaat is 100% vers, 100% rauw en 100% gezond sap. Een flesje van 20 ml bevat meer dan één kilo verse groente en fruit. En of je dan je dagelijkse vitamine binnenkrijgt.

Uzuma-slow-juicesEr zijn zeven verschillende smaken: Rise Aura Fuse, Karma, Vibe, Zen en Shine en vier verschillende programma’s hoe je de Uzuma drankje toe kan passen in het dagelijkse leven. Uzuma benadrukt dat de slow juices geen dieet is, het een aanvulling op een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Naast de slow juices moet je zeker twee liter water drinken. Je mag zelf bepalen hoe lang je de Uzuma sapjes gebruikt. Alleen bij de Detox versie raden ze aan om het niet langer te doen dan vier weken.

Uzuma-smaken-slow-juiceUzuma programma’s

Op de website van Uzuma kan je door middel van het invoeren van je lengte, gewicht en leeftijd je BMI berekenen, aan de hand daarvan doet Uzuma een aanbeveling welk programma bij jou past. Bij mij kwam er het programma Fit uit. Het Fit programma is puur een aanvulling op je dagelijkse vitamine en mineralen toenamen. Je vervangt geen maaltijden met de green slow juices, bij andere programma’s wel. Van Uzuma krijg je programma’s meegestuurd, daarop kan je precies aflezen welke slow juices je wanneer moet drinken. Maar ze hebben ook een app ontwikkeld die je alarmeert wanneer je wat moet drinken. Ook water. Erg handig, want ik vergeet altijd de tijd.

Uzuma-pakket-sapjesBij het Fit programma drink je om 10u en om 14 u een slow juice. Precies tussen de drie hoofdmaaltijden in. Zo krijgt je lichaam een constante aanvoer. Fijn want zo hou je je suikerspiegel op een constant niveau en zal je minder snel naar de kast lopen om bijvoorbeeld pepernoten te pakken. Het Fit programma is ontwikkeld voor mensen met een normaal gewicht of ondergewicht (um nee bij mij is zeker het laatste niet het geval, ; ) ).

Het Slim programma is voor mensen met overgewicht ontwikkeld, het is een speciaal programma waarbij mensen op een snelle en gezonde manier af kunnen vallen zonder honger te krijgen. Je drinkt zeven flesjes per dag en het vervangt alle normale maaltijden.

Het Steady programma is ontwikkeld voor mensen met licht overgewicht. Ideaal als je drie kilo wil afvallen of wanneer je al goed bent afgevallen en je wil op gewicht blijven. Je wil het Jo-jo effect voorkomen. Tijdens het programma drink je per dag vier slow juices, het vervangt het ontbijt.

Het Detox programma kan bij elk gewicht. Het is een programma waarbij je je lichaam te resetten, om het een rust pauze te geven en het geheel te reinigen/ ontgiften. Ook hier drink je zeven slow juices per dag, maar er zit geen Rise en Shine slow juice in het programma (en dat zijn mijn favorieten tot nu toe). Na drie dagen schijn je al voordeel te hebben van het programma.

smaken-uzuma-slow-juicesBeoordelingen van mensen

Op de website van Uzuma hebben mensen reviews achter gelaten. Wat ik regelmatig terug las was dat veel mensen er meer energie door kregen. De huid werd mooier en nagels werden steviger. Veel mensen zijn er ook mee afgevallen zonder honger gevoel. Wel bleef trek gevoel aanwezig. Toch vinden ze dat het een goed vol te houden programma is, het is makkelijk. Ook zag ik de opmerking ik moest wennen aan de smaak een paar keer voorbij komen.

Smaken-slow-juices-uzumaMijn mening

Ik heb nu ik dit schrijf nog maar drie dagen de Uzuma green slow juices gedronken. Veel merk ik er nog niet van. Ondanks ik regelmatig groene shakes drink, moet ik ook wennen aan sommige smaken. Het is niet vies, maar er zit wel een echte groente smaak aan. Rise vond ik erg lekker. Maar ook Karma vond ik lekker. Aan de smaak Vibe moest ik het meest wennen. Ik denk door de rode bieten smaak. Het is wel heel erg makkelijk en fijn dat ik niet alle groente en fruit in huis hoef te halen (en maken) om een slow juice te kunnen drinken. Dat vind ik zeker een voordeel. Ik kan me voorstellen dat wanneer je een heel druk leven hebt, dat dit een uitkomst is.

Ik ben blij dat ik voor het Fit programma ben gegaan, want ik wil graag blijven sporten. Bij de andere programmas’s worden zware lichamelijke inspanningen afgeraden. Een Detox programma heb ik eigenlijk altijd wel een keer uit willen proberen, maar als ik er dan weer aan denk dat ik dan niet kan sporten vind ik het toch niet zo aantrekkelijk.

Wel vind ik het aan de dure kant (geheel logisch gezien het hele proces). Het fit programma kost voor twee weken (28 flesjes) €98. De andere programma’s zijn ook redelijk prijzig, vooral omdat je meerdere flesjes per dag drinkt.

Uzuma-green-slow-juiceMeer informatie over Uzuma kan je vinden op hun website, daar kan je het ook bestellen. Ik hou je op de hoogte van mijn bevindingen.

♥ Kende jij de slow juices van Uzuma al? Welk programma spreekt jou het meest aan?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

9 reacties

 1. Dagmar schreef:

  Ah wat een fijne review, klinkt ontzettend fijn! Ik heb het ook in huis en ga gelijk proberen <3

 2. Ik had er nog nooit van gehoord. Het klinkt op zich goed, maar ik zal het niet zo snel aanschaffen voor die prijs.

 3. Astrid schreef:

  Interessante post. Ik ga dit ook eens proberen. Maak eigenlijk nooit sapjes. Soms wel smoothies, maar dan moet je net de juiste ingrediënten hebben, en bij mij in het drop zit geen supermarkt, dus ja. Super dus om ze kant-en-klaar te kunnen nuttigen.

 4. Svenja schreef:

  Fijn dat dit een aanvullend programma is, en dat je niet meteen jezelf moet uithongeren. Leuk om op deze manier ook verschillende smaken uit te proberen. En heel fijn natuurlijk dat je echt een goede vitamine boost krijgt!

 5. Sarah schreef:

  Fijne review! Ik ben super benieuwd hoe de drankjes smaken. De smaak Vibe lijkt me echt niet lekker! Maar misschien valt het mee of moet je er gewoon aan wennen. Lijkt me ontzettend leuk om ook eens te proberen! Maar de prijs houdt me (nu) wel een beetje tegen. xoxo

 6. Kelly schreef:

  Ik ben heel erg benieuwd hoe je het uiteindelijk vind! 🙂

 7. Anouk schreef:

  Wat een fijne review! Dit wil ik heel graag nog eens zelf proberen!

 8. Dana schreef:

  Wel fijn dat hij aansluit op je wensen, maar ik vind ze niet echt aantrekkelijk eruit zien :/

 9. Shanti schreef:

  Lijkt me best handig, omdat het jezelf een hoop gedoe scheelt. Maar al die juices.. nee mij trekt het nog steeds niet aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com