♥ The Body Shop Moringa winactie

Je weet ondertussen, als je me een tijdje volgt, dat ik echt dol ben op de producten van The Body Shop. Daarom vind ik deze winactie ook extra leuk. Ik geef namelijk een Cream Body Scrub weg uit de Moringa lijn! De winactie heb ik ook opgesteld voor mijn half jarige bestaan van mijn blog.

Winactie, Moringa Cream Body Scrub, The Body ShopDe Moringa Cream Body Scrub is een milde body scrub met een subtiele delicate bloemengeur. Het laat je huid stralen, het reinigt en verwijdert de dode huidcellen. Je huid voelt na gebruik super zacht en glad aan. Het is dus erg lekker voor de zomerse dagen. Scrubben is sowieso goed, je wordt daardoor intenser bruin. Je bereikt het optimale effect met de scrub wanneer je het twee tot drie keer per week gebruikt onder de douche. Masseer het met ronddraaiende bewegingen in op de huid en spoel het daarna af.

Moringa Cream Body Scrub, Winactie, The Body Shop

Om kans te maken op de TBS Moringa Cream Body Scrub moet je de stappen in het onderstaande formulier volgen. Om kans te maken moet je een bericht achter laten bij de comments, dien je me te volgens via Bloglovin en het bericht op Bloglovin liken. De overige opties zijn optioneel. Maar alles staat ook in het formulier uitgelegd.

De winnaar zal op 22 juni gekozen worden met behulp van PunchTab. Ik zal via de e-mail contact opnemen met de winnaar, vul dus een geldig e-mail adres in! Heel veel succes met de winactie en ik hoop dat ik hier iemand heel erg blij mee kan maken!

Over de uitslag word niet gecorrespondeerd, de winactie is alleen geldig in de Benelux

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

27 reacties

 1. Svenja schreef:

  Deze heb ik zelf ook, en hij is zoooo fijn en de geur is echt heerlijk! Tof dat je deze weggeef in een winactie. Ik sla over omdat ik hem al heb, maar succes aan iedereen <3

 2. Zoë-Amber schreef:

  Ik doe zeker mee!
  Heeeeeerlijk!

 3. Leanne schreef:

  Moringa (en The Body Shop) zijn fijn! Ik doe mee. 🙂

 4. Corinne schreef:

  Heerlijke scrub!! Ik doe graag mee 🙂

 5. Julie schreef:

  Natuurlijk doe ik graag mee met de winactie! Ik ben zelf ook een ontzettende fan van The Body Shop! 🙂

 6. todayslovely schreef:

  Oeeh ! klinkt heerlijk de geur en lijkt op een fijn product, als een scrubmania wil ik dit erg proberen.

 7. Marieke schreef:

  TBS klinkt zo raar ;), maar ze hebben inderdaad heel fijne spullen! Dus dus graag mee!

 8. ines schreef:

  Oeh ik doe supergraag mee! Deze geur is echt geweldig!

 9. Marieken schreef:

  Ik doe ook graag mee!

 10. Manon schreef:

  Hmm heerlijk is deze geur, ik doe graag mee! 🙂

 11. Vanessa schreef:

  Wat een leuke winactie, ik doe heel graag mee!

 12. Diana Mieczan schreef:

  I love The Body Shop and I can’t wait to try this scrub. Kisses, lovely. xoxo

 13. Feride schreef:

  Ik doe supergraag mee! Lijkt me heel leuk!

 14. Cheyenne Jansen schreef:

  Leuk hoor. Ik ben zelf ook echt fan van the body shop. Ik gebruik dagelijks hun douchgels maar de scrub heb ik nog niet geprobeerd terwijl ik wel graag scrub. Ik ben ook erg benieuwd naar deze geur.

 15. Lynn De Nijs schreef:

  I love the body shop!!
  Ik doe met plezier mee aan deze winactie!

 16. Maud schreef:

  Ik kwam vandaag per toeval op jouw site. Maar jeetje, wat issie leuk!
  En yes; ik doe graag mee aan jouw winactie! We love The Body Shop! <3

 17. ilse schreef:

  ik doe mee, ik wil namelijk al heel lang deze scrub maar komt er maar niet van om em te kopen.

 18. Linda schreef:

  Ik heb veel producten van TBS, maar een scrub heb ik nog nooit gekocht. Hier ben ik dan ook benieuwd naar! gefeliciteerd met het half jarige bestaan van je blog 🙂 Ik doe graag mee.

 19. Nynke schreef:

  Ik doe mee hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com