♥ Tastea Detox thee, werkt het echt?

Een gezonde levensstijl begint zodra je wakker wordt en je gaat er mee naar bed. De afgelopen maand probeerde ik de Tastea Detox thee. Of ik nu eindelijk een minder opgeblazen gevoel heb en een betere huid heb lees je in de review.

tastea detox thee

Tastea; taste the goodlife

Tastea is een start naar een gezonder, fitter en gelukkiger leven. De verschillende theekruiden zijn 100% natuurlijk en toepasbaar op elk stadium van het leven. De kruiden in de thee zijn luxe kruiden die met de hand worden geplukten verwerkt. Er worden geen andere middelen aan toegevoegd.

tastea review taste the goodlifeEr zijn 16 verschillende theesmaken. Ieder met een eigen functie. Zo is Bloody Hell speciaal samengesteld voor de vervelende periode van de maand, Hocus Pocus Focus voor een betere concentratie en de Detox thee om je lichaam te zuiveren. En de laatste thee kreeg ik van Tastea om uit te proberen.

Tastea Detox thee

Een healthy lifestyle komt van binnen en buiten. Ik sport regelmatig, maar qua voeding valt er bij mij nog wel wat te winnen (oké wel meer dan wel wat….). De Tastea Detox thee is een 30 daagse kuur die kan bijdrage aan een gezondere levenstijl. Iedereen bevat ingebouwde detoxers, je lever en nieren zorgen namelijk voor het opnemen en verwerken van stoffen en het afscheiden van afvalstoffen. De producten in de detox thee zijn zo samengesteld dat ze de natuurlijke organen ondersteunen. Tastea theeën kunnen sporen bevatten van: noten, sulfieten, soya en lactose. Daarnaast is het echt een aanvulling en dus geen maaltijdvervanger!

tastea detox thee review

Voordelen van de Tastea Detox thee

Volgens Tastea kan de Detox thee je ondersteuning bieden. Het kan je immuunsysteem boosten, je huid verbeteren, het helpt bij het afdrijven van vocht, verminderd het opgeblazen gevoel en stimuleert de afdrijving van vrije radicalen en giftige stoffen (waardoor gewichtsverlies kan ontstaan). Ook kan het ondersteuning bieden bij stress en vermoeidheid, je weerstand verhogen, ondersteuning bieden bij de stofwisseling, een goede nachtrust en tot slot kan het je honger gevoel onderdrukken.

tastea review detox thee

Hoe werkt de Tastea Detox thee?

Bij de kuur krijg je twee mooie zwarte blikken. Eén met Detox Morning, het is een lekkere thee om je dag gezond te beginnen. Het eerste wat ik doe als ik opsta is water koken voor de heerlijke thee. Het drinken van de thee is echt een zenmoment, waarbij mijn hoofd rustig wakker kan worden en ik mijn dag kan plannen. Naast de thee antioxidanten, vitaminen en mineralen bevat is het dus ook mentaal een oppepper.

Zowel voor de Detox Morning als de Detox Evening gebruik je een theelepel kruiden en ongeveer 200 ml gekookt water. De Detox Morning dien je 2 tot 3 minuten te laten trekken. De Detox Evening dien je 7 tot 10 minuten te laten trekken. Langer mag altijd.

ingredienten detox thee tastea reviewDe Detox Morning bevat theïne en is daarom niet geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor cafeïne en theïne. Een kopje Detox Morning bevat 20% minder theïne dan een kopje koffie. Het is dus een fijne oppepper voor de dag. Eerlijk gezegd vind ik het fijner werken dan een kopje koffie. Van koffie ga ik regelmatig trillen door de cafeïne, bij de Detox thee heb ik daar geen last van.

tastea detox thee reviewIn de andere blik zit de Detox Evening. De kruidenthee is gemaakt van Appel, Verbena (wie doet dit ook aan Vampire Diaries denken), Balm, natuurlijke smaak versterkers (sinaasappel-mandarijn smaak), sinaasappelschil, Hopbladeren, Tulsi, Calendula, Vrouwenmantel kruid, Valeriaan, bonenkruid.

Wat merk ik van de Tastea Detox thee?

Het kruid verbena bevordert zowel de eetlust als de spijsvertering. Valeriaan bevordert een natuurlijke gezonde nachtrust en kunnen goed gebruikt worden bij stresssituaties en bij spannende tijden. Zelf moet ik eerlijk zeggen dat ik wel dieper slaap sinds ik het gebruik, maar mijn eetlust is nog altijd aanwezig. Ook ben ik niet afgevallen, wel moet ik vaker plassen. Wat goed is, ik raak meer afvalstoffen kwijt. Matcha groene thee (zit in de Detox Morning) heeft veel voordelen, het bevorderd onder andere je concentratie (ik merk geen verschil), geeft een energieboost (ik heb het wel idee dat ik iets meer energie heb, maar dat kan ook aan een betere nachtrust liggen) en het ontgift het lichaam (het vaker naar de wc verhaal dus). Mijn huid lijkt ook rustiger, maar dat kan ook komen door de zon. Het is lastig te zeggen. Maar wat ik het allerfijnst vind is dat ik minder last heb van een opgeblazen gevoel. Vooral na het avondeten! Een dikke score wat mij betreft!

tastea thee beker review

detox evening thee review tastea

De smaak en speciale theebeker

Over de samenstelling van de thee kan ik niks slechts zeggen, er zitten echt veel goede mineralen in. Maar het allerbelangrijkst met een thee is de smaak en die is heerlijk! De Detox Morning heeft een echt groene thee smaak, maar wel een hele frisse. De Detox Evening is zachter van smaak, ook fruitig. Maar niet te zoet, ik houd namelijk helemaal niet van zoete thee. De thee drinkt erg fijn in de speciale drinkbeker. De thee blijft heerlijk warm. De verse thee heeft goed de ruimte in de beker (in de dingen die je niet wist over thee kan je lezen waarom het belangrijk is) en door de filter krijg je geen theeblaadjes in je mond. Daarnaast sluit het ook nog eens goed zodat je het makkelijk mee kan nemen. 

tastea detox thee kuur review

Of het nu echt werkt? Ik vind het lastig te zeggen. Ik voel me wel goed, maar of het echt aan de thee ligt kan ik niet 100% zeker zeggen. Het belangrijkst is denk ik dat het lekker is! Ben je benieuwd of de Tastea ook voor jou werkt? Of ben je benieuwd naar een andere smaak? Bestel het dan met code alllovelythings, je krijgt dan 10% korting. De code is geldig tot en met 10 juli en is geldig op alle producten m.u.v. de package deals.

Wat vind je van detoxen? Geef je de voorkeur aan een al gehele detox of een aanvullende detox kuur zoals de Tastea detox thee?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

6 reacties

 1. Loes schreef:

  Ik ben altijd een beetje sceptisch over dit soort producten.. In hoe verre kan een thee nu echt helpen? Maar het lijkt me wel heel leuk om een keer te proberen!

 2. Rachel schreef:

  hmm ben wel benieuwd en ik ben altijd een beetje hmwaahh over dit soort producten! bedankt voor het delen in ieder geval!

 3. Macblogster schreef:

  Ik ben een theeleut. Ik drink geen water, maar thee. Dit soort theetjes vermijd ik echter, omdat ik niet zo in de werking geloof, daarnaast heb ik gemerkt dat ik van bepaalde theesoorten overgeef neigingen krijg. Dit zou te maken kunnen hebben met de hoeveelheid theine die er in zit. Hierdoor ben ik dus ook voorzichtiger met welke thee ik koop. Maar eerlijk is eerlijk, de bussen thee zien er leuk uit.

 4. Detox Nederland schreef:

  Ik heb veel ervaringen met detox kuren maar deze thee is echt nieuw voor mij. Ben nog een beetje aan het twijfelen, gebruik je hem nog steeds?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com