♥ Spring love en je krachtiger voelen met Esprit

Op sommige dagen heb je wat extra liefde nodig. Om te accepteren zoals je bent en wat je doet. En ik vind Valentijnsdag de perfecte dag om jezelf eens in het zonnetje te zetten. Want waarom moet het altijd om een ander draaien op de dag van de liefde? Jij bent het ook waard. Vandaar een beetje spring love met Esprit speciaal voor jou!

van jezelf houden, hart

Een beetje zelf liefde

Liefde uiten we gemakkelijk wanneer het liefde voor een ander betreft. Maar jezelf een kus geven of een blijk van liefde voor jezelf blijft lastig. Het is niemand anders zijn taak om van jou te houden dan van jezelf. Jij moet jou leven leven zoals jij dat wilt en daarvoor heb je in principe weinig nodig. Maar een beetje extra spring love kan geen kwaad. Materialist ingesteld ben ik niet heel erg, maar toch kan ik heel blij worden als ik iets moois voor mijzelf heb gemaakt of gekocht. Het is niet dat ik iets nodig heb om mijzelf meer te accepteren. Maar ik kan mijzelf wel nog mooier voelen in mooie kleding. Ik kan mijzelf krachtiger voelen in bijvoorbeeld rode kleding of juist vrouwelijker in een jurk. De kleding heb ik niet nodig om mijzelf te bewijzen. Het representeert inner beauty. Wees niet bang om jezelf te zijn en trek gewoon aan waar jij je goed in voelt. En vergeet vooral niet om jezelf iets moois te gunnen af en toe.

Spring love met Esprit

Als iemand door heeft dat je jezelf wat extra liefde kan geven is Esprit het wel. Ze hebben namelijk een hele nieuwe collectie waarbij je als vrouw alleen maar verliefd op kan worden.

Een cherry kiss

Een kus is een uitdrukking van liefde. Het is een gebaar dat symbool staat voor het uitwisselen van waarde. Jezelf letterlijk een kus geven is bijna onmogelijk.  Maar de leuke cherry kiss collectie maakt het wel mogelijk om je eigen waarde te bevestigen. Mijn favorieten uit de collectie zijn:

Esprit kisses collectieWees je eigen Valentijn

Als je aan Valentijnsdag denkt, denk je aan de liefde, aan de kleur rood en hartjes.  Wees dit jaar je eigen valentijn, omarm jezelf. Geef jezelf een hartje en hul jezelf in rood. Wist je dat rood de kleur van leven, vitaliteit, energie, lichaamskracht en passie is? Rood staat voor liefde, passie en romantiek. Het is dan ook niet zo gek dat je je in rode kleren krachtiger en liefdevoller voelt. Gelukkig zien we steeds meer rode kleding in de winkels hangen, dus het is heel makkelijk om een beetje zelf liefde te tonen.

Esprit valentijn collectieVooral de rode colbert is een favoriet. Colberts zijn altijd zo lang door te dragen in het jaar en leuk te combineren met bijna alle. Op een jurk, spijkerbroek maar ook op een korte broek als het weer iets warmer begint te worden. De kleur rood in je outfit laat je altijd sprankelen. en liefde hoor het Honey t-shirt en de hartje paraplu. Ik heb liever geen paraplu nodig, maar als ik dan toch een paraplu nodig heb dan liever één met een beetje liefde. Alle artikelen in de twee bovenstaande collages komen van Esprit.

love yourself quoteZoek je nog tips om nog meer van jezelf te houden lees dan mijn How to love yourself blog, wil je jezelf of iemand toch iets geven dan heb ik een leuke sharpie DIY voor je of ik geef je budget tips in Nil nequit amour (er is niets wat liefde niet kan). Maar vergeet vooral niet van jezelf te houden en jezelf te accepteren zoals je bent. Dus strooi met Valentijnsdag met wat extra liefde voor jezelf!

Gun jij jezelf wel eens wat extra liefde? Of uit je het alleen als het om liefde voor een ander gaat? Wat doe jij als blijk van zelfwaardering?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com