♥ 5x shoppen met korting

De kast zit propvol en toch niks om aan te trekken. Het is niet meer mooi, je hebt het al te vaak aangetrokken of het zit niet. Vooral dat laatste heb ik vaak. Of 100 verschillende kleuren lipstick hebben, maar niet de juiste kleur rood. De oplossing is een nieuwe kopen, maar dat kost geld. En vooral ik nu allemaal plannen heb en goed moet sparen is dit niet een echte oplossing. Daarom ga ik nu graag shoppen met korting. Op de volgende vijf manieren bespaar ik geld.

kledig kamer rendiervel - All Lovely ThingsDaar hangt een deel van mijn kleding. Uitgehangen op kleur over twee over volle rekken. Toch kan ik er een uur over doen om te bepalen wat ik aantrek. Het zit niet mooi, daar heb ik geen zin, dat heb ik al te vaak aangehad en het is uit de mode zijn de zinnen die dan door mijn warrige hoofd gaan. Het zelfde geld voor make up. Ik heb twee lades vol zitten met make-up, maar ik heb nooit de juiste kleur lipstick die bij mijn kleding past. En ook al weet ik dat het allemaal nergens op slaat, maar de kritische blik op mijzelf kan er geen genoegen meenemen. Met als gevolg dat ik naar nieuwe kleding en make-up snak, zelfs wanneer ik geen budget daarvoor heb. Toch heb ik dan een paar budget trucjes waardoor ik toch kan shoppen met korting.

Shoppen met korting

Ik heb vijf veel gebruikte manieren om te shoppen met korting. Soms scheelt het heel veel geld, soms kost het je niks en soms scheelt het een paar euro. Maar elke besparing is toch een soort van winst (toch een op en top vrouwenredenatie).

OOTD primark blouse jurk Sale

De sale zit er bijna op zijn, maar toch kan je nog wel slagen als je goed zoekt. Zo vond ik afgelopen weekend bij de Costes nog een warme sjaal en een trui die ik al een tijdje op het oog had. Hij was eerst bijna 60 euro (vond ik eerlijk gezegd veel te duur voor een sweater) en nu heb ik er 19.99 euro betaald. Dat is toch een top vondst! Daarnaast kocht ik ook wenkbrauwmascara met 50 % korting. Een dikke jeuj! De vorige keer was mij dit goed bevallen, dus ik dacht ik probeer het weer eens.

♥ Kortingscode

Kortingscodes kan je vooral op internet vinden. Ik google altijd even als ik iets online ga kopen. Zo is er bijvoorbeeld een kortingscode Douglas pagina met verschillende codes. Toch iets waar elke beauty liefhebber warm van wordt. Je moet toch een nieuwe mascara hebben als hij op is, dan koop ik het liever met korting! Maar de apps van winkels hebben ook vaak kortingscodes. Zo kan je toch nog echt shoppen met korting.

Benefit-roller-mascara-opi-nagellak-almere-shoppen-met-korting

♥ Vintage

Helemaal hot & happening. Vintage en tweedehandswinkels. Heerlijk vind ik het om er in rond te struinen en per ongeluk de perfecte Levi shorts en een unieke top te scoren. Shoppen met korting gaat hier zeker op, want je betaald veel minder dan in de gewone winkels. En het fijne is dat niet iedereen er in loopt.

♥ Closet sale

Als iemand er altijd fashionable uit ziet is het wel een blogger. Niet ik, ik doe maar wat. Maar ik heb het over de grote(re) bloggers. Zij hebben vaak zoveel spullen dat ze regelmatig een closet sale houden. Hiervoor moet je wel je Social Media in de gaten houden. Maar shoppen met korting gaat je hier zeker lukken! Naast kleding en tassen verkopen ze ook leuke attributen en er bestaat een heuse Facebook pagina waar je ook beauty producten kan kopen. Vaak zijn het producten die ze alleen gebruikt hebben voor een review. Maar ook op Instagram (onder andere op de Instastories) worden vaak producten aan geboden.

Vintage-concept-market-Nijmegen-hotspot♥ Kleding- en beauty swap met vriendinnen

De allergoedkoopste manier om aan andere kleding te komen is een kleding/ beauty swap te organiseren met vriendinnen. Nodig een paar vriendinnen uit, laat ze dingen meenemen die ze niet of nauwelijks gebruiken, pak een fles wijn erbij en zet lekkere muziek op. Het is idee is dat je kleding of beauty producten met elkaar ruilt. Kleding van een ander is altijd leuk, dus er zit altijd wel iets tussen. Het is de ideale manier om kosteloos aan nieuwe leuke outfits te komen en lekker bij te kletsen.

Het beste is natuurlijk om gewoon blij te zijn met wat je hebt. Maar het kan ook helpen om dingen zo te kopen dat je het eindeloos kan combineren. Maar soms is shoppen met korting gewoon heel fijn, vooral als het samen gaat met een vriendin en goed kopje koffie (met taart!). Kortom je moet gewoon genieten, op welke manier dan ook!

Wat zijn jouw shoppen met korting trucs? Welke budget tips pas jij wel eens toe en welke wil je graag een keer doen?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com