♥ Shoplog: The Body Shop

Een tijdje staan de spullen van The Body Shop die ik online had besteld in de kast, maar ik had nog niet de tijd gehad om ze of te fotografen of er een shoplog van op te nemen. Eindelijk had ik de tijd en ik ging voor de laatste optie. Vandaag heb ik dus een filmpje voor je. Vergeet je niet de shoplog in HD kwaliteit te zetten?

Over de Mangolijn heb ik al eerder geschreven, mocht je het terug willen lezen klik dan hier. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar wat vind ik de Mangolijn toch fijn. Het ruikt zo lekker fris. Ik kan het niet zo uitleggen waarom, maar met sommige geuren krijg je een bepaalde energie. Zoals je bij lavendel een ontspannen gevoel krijgt , geeft de mangolijn me een soort energieboost. Heel fijn!

Shoplog The Body ShopIk ben erg benieuwd naar de handcrème. In de herfst en winter heb ik altijd extreem last van droge handen, een goede handcrème is voor mij dan echt een must. Bij mijn wastafel heb ik de handcrème staan uit de Cranberrylijn van The Body Shop van vorig jaar. Ik vind die onwijs fijn in gebruik, maar hij ik kan het niet meenemen. De tubes daarentegen lijken mij perfect voor in de tas. Kan je toch nog je handen lekker insmeren als je op pad bent.

Mango-The Body Shop -shoplogNog nooit eerder heb ik geuren gebruikt van The Body Shop. In de winkel ruik ik altijd aan de Shea Eau De Toilette en aan de White Musk, maar ik laat ze vervolgens staan. Ik denk dat ik mijn bonnen wel goed heb besteed aan de twee geuren. Tijdens het bestellen twijfelde ik nog wel even. Meestal koop je maar één geurtje, maar ik kan nu wel mooi afwisselen. Mijn duurdere geuren gebruik ik dan voor het weekend of andere speciale gelegenheden. Of gewoon als ik zin heb.

Geuren-The-body-shop-shoplogThe Body Shop maakt mij altijd onwijs blij (mijn bankrekening iets minder), ik vind het echt fijne producten. Dus als ik iets mag uitzoeken met bonnen (gespaard met de clubkaart) is het alleen nog maar een groter feest!

Ben jij ook zo gek op de The Body Shop? Welk product van TBS maakt jou happy?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

13 reacties

 1. Manon schreef:

  Wat een heerlijke producten heb je gekozen, ik vind de mango lijn ook heerlijk maar zoveel lijnen van TBS zijn heerlijk hihi, nu weet ik ook eindelijk hoe je de beautifying oil kan gebruiken!

 2. Svenja schreef:

  Wat een hoop heerlijke producten heb je er weer bij <3

 3. Merel schreef:

  De white musk heb ik ook, vind ik een heerlijke geur, beetje poederig maar ook wel erg vrouwelijk, heerlijk! Ben heel benieuwd naar de mango handcreme!

 4. Anouk schreef:

  Wat heb je veel mooie producten geshopt!

 5. Dana schreef:

  Fijne producten heb je geshopt!!

 6. Infinity schreef:

  Dat parfum heb ik ook, en ik ben er dol op!

  Liefs,
  Eva

 7. Rosanne schreef:

  Och wat een heerlijke producten zijn dit toch. Ik ben zelf ook fan van de mango lijn. liefs x

 8. Mariëlle schreef:

  Nou dat is een flinke bestelling, heerlijk! (ik heb er niks van oepsie :$)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com