♥ Shoplog Primark Venlo

Kleren, je kan er niet genoeg van hebben. Ik in ieder geval niet. Ook al zit mijn kast vol, ik heb nooit iets om aan te trekken. Het is oud, te groot of gewoon niet meer in de mode. Er is altijd wel een goed excuus om nieuwe kleren te kopen. Gelukkig kan je bij de Primark onwijs goed en voordelig shoppen, dat scheelt enorm in de portemonnee en de kast vult zich er ook prima mee. Want waar ze bij de Primark enorm goed in zijn is het inkopen van je juiste trendy kleren en wie wel er nou niet hip bijlopen?

Primark-venlo-shoplog

Primark-shoplog-venloZoals je afgelopen woensdag op mijn blog kon lezen ging de dag ervoor de Primark in Venlo open. Met super veel plezier mocht ik daarbij zijn en met nog meer plezier heb ik daar gewinkeld. “Whoever said that money can’t buy happiness, simly didn’t know where to go shopping!” Wat een wijze woorden van Bo Derek, hihi. Ik heb het resultaat van mijn geluksmomentje bij Primark Venlo voor jullie opgenomen in een shoplog. Kijk je mee?

[youtube]http://youtu.be/kZFOsDDVXbU[/youtube]

♥ Ben jij al bij Primark Venlo geweest? Welke Primark aankoop vind jij het leukst?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

12 reacties

 1. Kelly schreef:

  Heel jammer dat ik niet aanwezig kon zijn, maar vier uur treinen vond ik toch een beetje veel… Gave aankopen heb je gedaan, lijkt me een heel mooi filliaal!

 2. Dionne schreef:

  Wat een leuke aankopen!

 3. Tineke schreef:

  Hele mooie aankopen, je sjaal en blousejurk zijn zo leuk!
  Liefs

 4. Mariëlle schreef:

  Super leuk dat je er bij was, nu wil ik ook shoppen bij Primark haha!

 5. Marloes schreef:

  Wat goed dat je je aan die marge hebt gehouden! Mooie aankopen! Die kokerrok vind ik heel gaaf. Zie je dinsdag!

 6. Zo zonde dat ik niet kon maar het was vanaf Groningen net te ver 😉
  Leuke dingen heb je gekocht!

  Liefs

 7. Diana Mieczan schreef:

  Beautiful buys. I especially love that skirt. Kisses, darling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com