♥ Shoplog Primark Rotterdam Zuidplein

Al vier dagen is Primark Rotterdam Zuidplein open en ik geloof (nee, ik weet zeker) dat er al heel veel mensen de deur uit zijn gegaan met één (of twee) tas(sen) vol Primark kleding. Tja, als je er eenmaal rond loopt kan je die ene leuke trui gewoonweg niet laten hangen. Ook ik ging afgelopen donderdag bij de persopening met een tas vol leuke dingen naar huis. In de shoplog Primark Rotterdam Zuidplein laat ik je mijn nieuwe Primark aankopen zien. Op You Tube kan je de shoplog in HD bekijken. Mocht de link niet werken klik dan hier.

[youtube]http://youtu.be/HS3VDdiR9FY[/youtube]

Ik ben super blij met mijn nieuwe aankopen. De dikke grijze/ groene vest en het kussen zijn denk ik mijn favoriet. Al moet ik zeggen dat ik ook onwijs blij ben met de Minnie Mouse pyjama. De pyjama’s van de Primark zijn zo fijn en leuk! In het uitgebreide verslag over de opening van de Primark, je kan het hier terug lezen, liet ik je meerder Disney items zien waaronder de onderstaande foto.

Disney-Primark-Zuidplein-rotterdamDe Olafvest (uit Disneys Frozen) vond ik echt super leuk, maar zonde van mijn geld om het te kopen. Hij zat wel heel erg lekker warm. Nadat we de buit op Social Media hadden gezet gingen we naar huis. Volg je me trouwens als op Social Media? Je kan me volgen op Instagram, Facebook, Google+, Twitter en You Tube. Ik zou het super leuk vinden als je me volgt!

Primark-Rotterdam-zuidplein-shoplog

Foto is genomen met een Iphone

♥ Heb jij al geshopt bij Primark Rotterdam Zuidplein? Welke aankoop van de shoplog Primark vind je het leukst? Wat vind jij van de onesies?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

9 reacties

 1. Beautydagboek schreef:

  Je hebt leuke items geshopt! Ik vind het lange, grijze vest heel erg leuk. Die moet ik ook hebben :). Mijn voorkeur gaat ook naar een gewone pyjama hoor, ik vind zo’n onesie zelf niet zo leuk. Voor kinderen is het dan wel weer schattig :).

 2. Kelly schreef:

  Wat een leuke aankopen!

 3. Mariëlle schreef:

  Hihi heerlijk zo’n shoplog, ik hoop ook snel weer langs Primark te gaan!

 4. Sarah schreef:

  Wat een heerlijk prethoofd heb je in het begin haha! Het hele filmpje eigenlijk 🙂 Je Minnie Mouse pyjama is echt leuk! Je vesten lijken me ook echt heeeerlijk!

 5. Shanti schreef:

  Leuke dingen heb je gekocht! Dat Olaf vest is ook leuk 😉 Maar snap wel dat je dat zonde geld vond.

 6. Svenja schreef:

  De sokken van de Primark zijn altijd zo leuk <3 En je lange vest en en zwarte blouse vind ik ook erg mooi. Weer lekker goed geslaagd 😉

 7. Wat een leuke aankopen! Moet ook maar eens naar deze primark… X

 8. Jouvence schreef:

  je hebt leuke aankopen gedaan ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com