♥ Shoplog Primark Groningen & look

Shoppen, welke vrouw houdt er niet van? Ik in ieder geval wel, daarom kon ik ook niet met lege handen thuis komen na de opening van Primark Groningen. Wat ik heb gekocht en hoe ik het draag zie je in de Shoplog Primark Groningen.

Primark Groningen shoplogOp de blog zag je natuurlijk eerder al het verslag van de opening, de dag heb ik voor jullie ook vastgelegd op film. De vele foto’s in de Primark Groningen blog schetsen denk ik al een goed beeld, maar bewegend beeldmateriaal maakt het nog net iets levendiger. Vergeet de You Tube film niet op HD kwaliteit te zetten voor een betere kwaliteit!

Shoplog Primark Groningen

Met de giftcard kocht ik een aantal dingen, later bij het terug zien van de foto’s zag ik nog items die ik in het echt helemaal niet bewust had gezien. Ik denk dat ik binnenkort maar weer een kijkje moet gaan nemen. Ze hadden echt veel leuke dingen en met een opening gaat het toch allemaal een beetje gehaast. Vergeet hier ook niet de Shoplog Primark film in HD kwaliteit te zetten.

Voor de mensen die liever geen films kijken heb ik ook een paar foto’s gemaakt.

Shoplog PrimarkIk kocht een wit met blauw gestreepte blouse. Hij valt heel soepel en het is lekker zacht. De mouwen kan je oprollen en vastzetten middels een knoopje. De achterkant is iets langer dan de voorkant en loopt rond. Het is een fijne blouse voor de warmere lente dagen, maar in de zomer kan je het ook makkelijk aan met shorts. Het is namelijk een vrij dunne blouse. De blouse is €14.

gestreepte blouse primark

shoplog primark blouseIk kocht ook een lange zwarte gilet. Ik had het al een tijdje op het oog, maar kocht het nooit. Nu eindelijk wel. Ze hadden het in meerdere kleuren, maar ik ging heel veilig voor zwart. Ook omdat het makkelijker te combineren is met andere kleding. De gilet was 14 euro.

primark lang gilet

Gilet shoplog primark groningen

shoplog primark groningenDaarnaast kocht ik nog een basic zwart t-shirt met een hoge ronde hals en aan de voorkant een knoop. Hierdoor valt het croptop achtig, maar het is niet zo kort als een croptop. Het kost 7 euro.

croptop primark groningen

In de film kan je zien hoe ik de kleding combineer, de foto’s van de croptop komen binnenkort online!

De korte sokken (€3,50) zijn van kant en hebben siliconenstrips aan de binnenkant en aan de onderkant. Hopelijk glijden ze hierdoor niet af en krijg ik geen blaren bij de hielen. De elastieken kosten €1,50 voor 6 stuks. Daarnaast kocht ik twee haarbanden. Beide 2 euro. De rode haarband is ook als sjaal te gebruiken, de knoop kan je namelijk open maken. De bohoachtige haarband met paisleyprint heeft elastiek.

shoplog primark haarband elastiek sokkenIk heb niet heel erg veel gekocht, maar ik ben wel super blij met mijn aankopen! Ook vond ik het super leuk om de shoplog Primark Groningen op te nemen, ik denk dat ik weer vaker You Tube filmpjes ga maken. Het is toch elke keer weer leuker dan ik dacht.

Wat vind jij van mijn aankopen? Hoe zou jij de kleding combineren?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

7 reacties

 1. Kelly schreef:

  Leuke aankoopjes! Vind vooral de blazer erg leuk.

 2. Sanne schreef:

  Net je blog ontdekt, echt super leuk! Leuke aankoopjes ook! Liefs Sanne.

 3. Anouk schreef:

  Ah leuke items! Die blouse vind ik tof!

 4. Nicky schreef:

  Ben je tevreden van de korte sokken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com