♥ Shoplog Primark Den Haag

Shoppen in Den Haag is leuk, maar sinds de komst van de Primark is het nog leuker! De speciale Primark is de plek om de foute kersttrui te kopen, maar ook om een mooie feestelijke outfit samen te stellen voor de het nette diner of oud en nieuw. In de Primark Den Haag shoplog laat ik jullie mijn aankopen zien. Kijk je mee?

Vergeet de shoplog niet op HD te zetten voor betere kwaliteit en het duimpje omhoog te geven.

Ik heb niet veel gekocht, maar ik ben wel blij met de aankopen. We hebben nu een dikke deken op het bed liggen en dat ligt nu prima. Maar ik denk wel dat het veel te koud is als het echt koud wordt s’ nachts. Daarnaast vind ik het veel te leuk, de hertjes! Hertjes zjn de nieuwe hartjes denk ik. Mijn liefde voor de hertjes groeit met de dag 😀 .

Primark Den Haag shoplog!Eindelijk heb ik de kersttrui. Heerlijk z’n foute trui. Vorig jaar stond ik er al bij te kijken en in mijn vorige Primark Shoplog vertelde ik het ook al, maar elke keer wist ik het niet. Welke moet ik kiezen? Ze zijn allemaal zo leuk! Vind ik het geld wel waard? Je trekt het namelijk niet vaak aan. Maar dit jaar kon ik er niet omheen! De foute kersttrui hoort gewoon in je garderobe thuis. Ik moest het kopen en nu ben ik stiekem een beetje verslaafd, want ik wil er eigenlijk wel nog één.

Primark shoplog Den Haag

kersttrui primark den haag♥ Wat vind je van de nieuwe Primark aan kopen? Heb jij een kersttrui?

Vergeet niet mee te doen met de kerstmis winactie, hij loopt nog tot en met dinsdag.

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

5 reacties

 1. Dionne schreef:

  Je hebt leuke items gekocht!

 2. Bea schreef:

  Hele leuke shoplog! En natuurlijk de meest geweldige foute kersttrui. 😉
  Ik heb ‘m ook!

 3. Eveline schreef:

  Leuke kersttrui! 🙂

 4. Sarah schreef:

  Ahh, je kersttrui is echt super leuk!

 5. Super leuke shoplog. En die plaid is uberschattig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com