♥ Shoplog Primark Arnhem

150 euro aan Primark shoptegoed, wie wil dat nou niet??!! Ik was één van de gelukkigen van de winactie van Chloë, ik sprong ook echt een gat in de lucht toen ik haar e-mail kreeg.  Van 150 euro moet je toch heel veel dingen kunnen kopen bij de Primark. Uiteindelijk ging ik met twee volle tassen de deur uit bij Primark Arnhem. Ik laat je mijn gekochte spullen zien in de Shoplog Primark Arnhem film.

[youtube]http://youtu.be/Cx5ET195mdw[/youtube]

Super blij ben ik met de kleding die ik bij Primark Arnhem heb geshopt. In mijn vorige shoplog (shoplog Primark Venlo) gaf ik aan dat ik sokken wilden kopen, basic shirts en nog een fluffy vest. Het grappige is dat ik hier dus helemaal niks van heb gekocht. Ik wilde eens voor anders gaan. Even uit de comfortzone. Zoals de oversized jas, super leuk, maar normaal had ik het niet zo snel gekocht. 25 euro voor een jas waarvan ik niet zeker weet of ik het wel aan durf vind ik dan weer te veel. Nu ging ik er gewoon voor en stiekem ben ik er heel erg blij mee! Het leuke was dat je in Primark Arnhem ook meerdere aparte dingen kan kopen. Doordat de winkel zo groot is hebben ze meer ruimte voor andere dingen dan basics en de trend van nu. Ik zag zoveel mooie dingen. Heb je 150 euro te besteden moet je je nog inhouden en kiezen, erg hè?! Wil trouwens meer weten over Primark Arnhem klik dan even hier.

Primark-arnhem-jassenIk weet niet of je snel kan rekenen, maar met de aankopen in de shoplog kom ik niet aan 150 euro. Er zijn twee aankopen die ik je niet laat zien. Voor mijn zusje kocht ik een jas, alvast voor haar verjaardag. De jas was 30 euro. Voor mijn vriend kocht ik een lichte grijze basic trui met een boord hals voor zeven euro. Aan de kassa hoefde ik nog maar €12,50 af te rekenen. Dat noem ik nou nog eens leuk shoppen! Met super veel dank aan Chloë!!

♥ Welke aankoop van Primark Arnhem vind jij het leukst?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

14 reacties

 1. Dionne schreef:

  Die linkse jas is leuk!

 2. Mariëlle schreef:

  Oooh wat zal jij heeeerlijk geshopt hebben zeg, su-per leuk!!

 3. Leuke items chick! Je ziet er super uit. Lekker uit je comfort zone. Heerlijk he shoppen. Ik kan je video pp YT niet zien via mobiel. Probeer t straks even op laptop xx

 4. Beautydagboek schreef:

  Je hebt echt geluk gehad met dat shoptegoed, heerlijk om goed je slag te slaan :). Het grijze hoedje is leuk!

 5. Kelly schreef:

  Leuke aankoopjes! Ik heb zelf het wit met zwarte jasje ook, maar ben niet zo enthousiast over de kwaliteit. Na één keer wassen begon hij al helemaal pollig te worden en liep het zwarte over in wit. Nu is het een soort ombre jasje…

 6. marlies schreef:

  Wat een leuke prijs. Even helemaal los in de Primark. Ik ben jaloers!

 7. marieken schreef:

  Wat leuk dat je gewonnen hebt! Die lange jas staat je echt goed, leuke dingen heb je bij elkaar gezocht 🙂

 8. De video doet het niet op mn telefoon :(. Even op de laptop kijken dan straks.

 9. Sarah schreef:

  Wat fijn zoveel shoptegoed! Leuke dingen heb je geshopt, vooral dat zwart/wit jasje vind ik heel leuk. En wat is je filmpje leuk geworden!

 10. Maaike schreef:

  Dat derde vestje vind ik erg leuk! 🙂

 11. Esra schreef:

  Leuke jasjes heb je gekocht! Kende je blog nog niet, ben je gaan volgen! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com