♥ Spanje Shoplog deel I | Decathlon| Bershka| Zara| H&M

De meeste mensen kopen tijdens een weekendje weg van alles, maar ik niet. Naast ik bijna geen tijd heb om te shoppen (ik moet toch eerst het ene leuke museum gezien hebben of Hotspot D heb ik ook nog niet bekeken), heb ik vaak ook geen energie meer om te shoppen. Wanneer ik langer op vakantie ga, zoals in de zomervakantie, ga ik ook helemaal los. Eindelijk kan het.

Shoplog- Spanje -Decathlon-Zara-Bershka-H&M

Zoals je waarschijnlijk wel weet ben ik drie weken naar Spanje geweest. Ik heb daar best veel gekocht en dat wil ik graag aan je laten zien in de onderstaande shoplog. Ik heb alle aankopen verdeeld in twee shoplogs. Twee ‘kortere’ shoplogs leek mij fijner om naar te kijken dan één hele lange. Ik heb zelfs een paar items van mijn wishlist kunnen vinden.

[youtube]http://youtu.be/H-l1CkFlwKQ[/youtube]

♥ Koop jij veel als je op vakantie bent? Wat vind je van mijn aankopen?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

10 reacties

 1. Mariëlle schreef:

  Je bent inderdaad goed geslaagd, maar dat is niet moeilijk in Spanje 🙂

 2. Julie schreef:

  Je hebt echt erg leuke spullen gekocht! 😀

 3. Mooie spullen! Shoppen blijft altijd leuk, waar je ook bent 🙂

 4. Diana Mieczan schreef:

  What a great video and I love that white blazer on you, sweetie. xoxo

 5. Marloes schreef:

  De witte blazer vind ik geweldig! Wat heb je lekker veel gekocht!

 6. Malou schreef:

  Wat heb je leuke dingen gekocht!

 7. Marieken schreef:

  Wat een leuk wit jasje! Hopen dat je voorlopig nog even zonder kan 🙂 Zo’n dagje korte mouwens als vandaag mogen er van mij nog veel komen 🙂 En ik blijf er bij dat Zara in Spanje leukere dingen heeft dan die in Nederland.

 8. Sara schreef:

  Ah Spanje, *zucht*. Je hebt zo te zien heerlijk geshopt. En helemaal eens met de rest, het witte jasje is geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com