♥ Salt Of The Earth een 100 % natuurlijke deodorant

Geen vreemde luchtjes en gelijkertijd de natuur beschermen. Het kan met de deodorant van Salt Of The Earth. De 100 % natuurlijke deodorant is ook eindelijk te koop in Nederland en ik probeerde het voor je uit!

natuurlijke deodorant salt of the earth reviewIk dacht dat ik mijn holy grail onder de deodorant had gevonden. De secret deodorant en ik waren onafscheidelijk, maar sinds een tijdje is de liefde wel een beetje over. Op één of andere manier werkt het niet meer zo goed en voelde ik mij op het eind van de dag niet meer zo fris. Toen ik het nieuws hoorde dat de multi award winning natuurlijke deodorant Salt of the Earth eindelijk te koop is in Nederland wilde ik het dus maar al te graag testen.

100 % natuurlijke deodorant

Alle Salt of the Earth deodoranten bevatten het natuurlijke mineraal zout potassium alum. Het is een zout die al eeuwenlang in Azie wordt gebruikt als natuurlijke deodorant en Salt of the Earth was zo slim om het te verwerken in hun deodorant. Maar wat doet de potassium alum? Het natuurlijke zout laat een microscopische dunne laag achter op de huid. Dit laagje zorgt ervoor dat de bacteriën die een onprettige geur aanmaken geen ruimte krijgen zonder de poriën te blokkeren of te vernauwen. De bacteriën overleven niet in de zoute omgeving en dit zorgt weer voor een langdurig en fris gevoel!

natuurlijke deodorant dierproefvrij vegan reviewIn de onderstaande afbeeldingen kan je de ingrediënten van de deodoranten zien. Het zijn allemaal 100 % natuurlijke deodoranten. Ze zijn vrij van aluminium chloorhydraat, alcohol, parabenen, drijfgassen, triclosan en minerale oliën. Wat nog een dikke plus is, is dat het niet getest wordt op dieren. Het dus ook geschikt is voor veganisten en vegetariërs.

salt of the earth review vegan deodorant

Salt of the Earth Natural Spray

ingredienten salt of the earth lavender vanilla

Ingrediënten lavendel & vanille

salt of the earth melon cucumber ingredients

Ingrediënten meloen & komkommer

Wat vind ik van de natuurlijke deodorant?

Ik heb drie soorten Salt of the Earth deodoranten gekregen. De multi award winning Natural Spray, de Pure Aura Spray in lavendel & vanillle en de Pure Aura spray in meloen & komkommer.

De Natural spray is geheel geurloos. Door de aloë vera zijn ze ook zeer geschikt voor de gevoelige huid. Ik denk dat dit mijn favoriet van de drie is. De hele dag voel ik mij beschermd tegen lichaamsgeuren. Wel ben ik gewend om een zeepgeur te ruiken als je het aanbrengt, waardoor ik in het begin een beejte het gevoel had dat ik niks aan had gebracht. Maar dat zit echt tussen de oren. Eind van de dag rook ik namelijk nog steeds niks. Doordat de Natural spray geurloos is kan je het makkelijk met een geurende body butter gebruiken of met je parfum. Met een geurende deodorant vind ik de combinatie met parfum soms als je het aanbrengt zo heftig, maar daar heb je hier dus geen last bij.

vegan deodorant salt of the earth review

De Pure Aura Spray in lavendel & vanille en meloen & komkommer werken eigenlijk hetzelfde als de Natural spray. Het verschil is dat er bij beide een geur aan toegevoegd is. Dit door middel van 15 botanische extracten en essentiële oliën. De geuren lijken zo heel spannend, maar het is subtiel. De meloen & komkommer, de meloen overheerst een beetje, is heel erg fris en de lavendel & vanille is heel zacht van geur. Ik ruik iets meer lavendel.

salt of the earth review natuurlijke deodorant

Extra plus- en minpunten

Ik heb de natuurlijke deodorant maximaal getest en zelfs na een nacht slapen of een HITT training ruikt het nog fris! Een dikke plus dus! Wat ook onwijs fijn is, is dat het geen witte strepen achterlaat op kleding. De deodorant is makkelijk in gebruik, al is het de eerste keer wel even wennen omdat er geen drijfgassen in zitten. Het is echt een spray. Een ander punt waar je over kan twijfelen zijn de kosten. De Natural spray kost €7,49 en de Pure Aura kost €8,49. Maar ik vind het het geld zeker waard. Ik voel mij de hele dag fris, en dat op een natuurlijke, huid- en diervriendelijke methode. De Salt of the Earth familie bestaat verder nog uit twee soorten sticks. Daar ben ik nu ook wel benieuwd naar.

Hoe blijf jij de hele dag fris?  Ken jij de natuurlijke deodorant van Salt of the Earth al?

Ik heb de producten gekregen, dit heeft echter geen effect op mijn mening

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

2 reacties

  1. Kelly schreef:

    Wat een fijn merk! Ik ben heel benieuwd, vind ze ook eigenlijk helemaal niet duur 🙂

  2. Ellis schreef:

    Ik ga ze proberen! Bedankt voor het advies!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com