♥ Proteïne wafels maken met Croco Jill

Een tijdje terug maakte ik samen met Jill voor het eerst proteïne wafels. Wafels zijn natuurlijk super lekker, maar ja niet heel erg gezond. Wij gingen opzoek naar een gezonde versie en probeerde het uit. Het recept vind je in videovorm terug! Een keer wat anders.

gezonde-wafel-recept

Op Internet vonden we veel gebruikte ingrediënten voor gezonde wafels, daarvan maakten wij een recept die we allebei lusten en waarvan we de producten in huis hebben. De ingrediënten en de bereidingswijze hebben we op film gezet. De credits hiervoor gaan natuurlijk naar Jill. Ik deed het mix, bak werk. Vergeet het filmpje niet op HD kwaliteit te zetten!

De eerste keer dat we het beslag in de wafelijzer deden ging het geheel mis, zoals je zag in het filmpje. Mijn tip, doe er vooral niet te veel in! Zoals Jil al zei twee scheppen is meer dan voldoende. Maar het ligt ook aan de wafelijzer, hoe groot en diep het is. Het is de eerste keer dus even aftasten, maar dan kan je beter beginnen met te weinig dan te veel. Scheelt veel schoonmaak werk!

Voeg vooral de ingrediënten toe die je lekker vind, zoals rauwe cacao! Voor de toppings kan je het ook zo gek niet bedenken, verse aardbeien zullen er ook overheerlijk bij smaken. Ik deed er verschillende superfoods overheen en pindakaas. De combinatie met de pindakaas van Body & Fit (is een gezondere versie dan de normale pindakaas) was hemels! Zo lekker! Moet je zeker proberen!

De proteïne wafels zijn een heerlijke healthy snack, vooral lekker als lunch. Nee, ze zijn niet zo zoet als de normale wafels, maar wel een stuk gezonder. Dat maakt het voor mij minder erg dat het niet zo zoet is. Nu ben ik eerlijk gezegd ook geen zoetekauw, dus je maakt mij hier blijer mee.

♥ Maak jij wel eens gezonde proteïne wafels?

 

Vergeet je vooral niet te abonneren op de leuke You Tube kanaal van Jill

Bedankt Jill voor het filmen, editen en gezellige middag!

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

4 reacties

  1. Manon schreef:

    Toevallig krijg ik vanavond een wafelijzer, heb nog geen idee wat voor een maar ik heb de proteine wafelmix van de B&F shop al in huis, ik dacht om te proberen laat ik het maar simpel houden, daar hoef ik alleen water bij te doen hihi maar leuk dit filmpje ik krijg helemaal zin in om ze te maken!

  2. Saskia schreef:

    Ik ben niet een enorme zoetekauw dus dit lijkt me wel wat! Wij hebben alleen geen wafelijzer 🙁

    • Na een tijdje denken ben ik er uit, nee er is denk ik geen vervanging voor de wafelijzer. Wel denk ik dat je de ‘meel’ heel dun in een pannetje kan bakken, dan maak je er gewoon een crêpe van. Ook lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com