♥ Plog| dagje naar Amsterdam & Proefparade

Om kwart voor acht gaat de telefoon. De wekker eigenlijk, blehh.  Nog vijf minuten, daar gaat mijn vinger naar het knopje snoozen. De vijf minuten vliegen voorbij, nog een keer dan. Uiteindelijk om ik kwart over acht eindelijk mijn bed eens uit. Zo begon afgelopen woensdag mijn dag. De dag dat ik een dagje naar Amsterdam ging voor de Proefparade, een perfecte dag om te ploggen.

dagje amsterdam plog

Na het snoozen, waarom ligt het bed ook altijd zo lekker, sprong ik onder de douche. Even twijfelde ik of ik niet eerst wilde Yoga-en.  Maar ik ken mezelf. Ik denk altijd meer tijd te hebben… Na het aankleden maakte ik een ontbijt en deed ik de laptop aan. Eerst even checken of de blog goed online is gekomen en daarna las ik weer sinds maanden blogs. Bloglovin had alleen de blogs niet ververst dus ik zat blogs te lezen van 14 juli… Na een paar blogs kwam ik er pas achter. Helaas had ik nog maar de tijd om twee nieuwe blogs te lezen.

selfie

No make-up selfie

Ontbijten

visonarylife blog

Daarna pakte ik thee deed het in mijn to go mok, deed mijn geliefde Adidas schoenen aan en trok de deur achter me dicht om vervolgens naar de bus te lopen. Op naar de bus naar Groningen. Met de trein naar Zwolle, overstappen in Lelystad en door naar Amsterdam. Jeetje wat een wereldreis. Gelukkig is het met een kaartje van de voordeelwinkel te betalen.

Ns trein naar Amsterdam

amsterdam gay pride

Het is deze week Gay Pride in Amsterdam

In Amsterdam had ik met Eveline afgesproken. We kwamen heel handig tegelijk aan op het station. Helaas regende het toen we aankwamen en niet zo’n beetje ook. Snel liepen we naar de Bijenkorf, als je een dagje naar Amsterdam gaat hoort het erbij! Het blijft de hemel voor een vrouw, de Bijenkorf. Helaas blijft het bij merendeel van de producten bij dagdromen. Bij de Bijenkorf dronken we een kop koffie met heerlijke chocolade. Keken we bij de gave paraplu’s van Senz (binnenkort meer hierover op de blog) en kwijlde ik nog even bij de designer tassen.

regen dam Amsterdam

Waar blijft de zon?

Jo malone Bijenkorf amsterdam

Iets te snel genomen foto voordat er veel mensen voorbij kwamen lopen. Check de vloer, gaaf he!

Oké ik moet je eerlijk bekennen, ik ben geen groot fan ben van Amsterdam. In ieder geval niet van het centrum. Het is er altijd zo druk! Maar de grachten en de ouden huizen blijven een plaatje om naar te kijken, vooral als er niemand op straat is!

Amsterdamse grachten Nederland bloemen

Amsterdam old houses

Om 16 uur moesten wij bij de Starbucks zijn voor een persevent. De Proefparade. De vorige editie van de Proefparade was een geslaagde editie, dus hier wilde ik weer bij zijn. Van de dag zelf zal ik een aparte blog schrijven. De tijd vloog voorbij en voor we het wisten was het alweer eind van de dag. Wat een gezelligheid met allemaal leuke en enthousiaste mensen.

starbucks gay pride amsterdam

proefparade amsterdam mr goodiebag

Vanaf het Rembrandtplein pakte we de tram naar het station. Vanaf het station liepen we door naar de Zeedijk waar we heerlijke Dim Sum aten. Dim Sum is altijd een goed idee! Om negen uur pakte ik de trein weer naar huis. Eerst zat ik met mijn slaaphoofd nog ik de verkeerde trein, ik gaf de schuld aan de gin tonic die we kregen bij de Proefparade. Gelukkig zaten er met mij veel meer mensen verkeerd. In de trein terug bladerde ik in een magazine uit de goodiebag. Je moet toch iets doen om de 2uur en 17 min door te komen…

Dim Sum new king Amsterdam

amsterdam trein gay pride

Dag Amsterdam!

overstap lelystad trein naar Groningen

Mediterranee magazine

Station Groningen

Nog kleine een 10 min met de auto en ik was thuis

Eenmaal thuis was ik blij dat ik mijn schoenen weer uit kon doen. Beentjes omhoog, kop thee en de tv aan. De ultieme chillmodus. Heerlijk na een dagje naar Amsterdam vol met indrukken, ik hield het maar een haf uur vol. Mijn ogen vielen echt dicht.

♥ Wat vind jij fijn om te doen als je thuis komt na een drukke dag?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

3 reacties

 1. Marc schreef:

  Leuk vlot geschreven ! Ik dacht , ik ga even een impressie halen hoe het er uit ziet maar betrapte me er op de hele post van jullie dag Amsterdam te lezen ! ik ben erg benieuwd naar je post over de foodaparade.

  Ik zal je een link mailen naar onze foto impressie.

  Groeten vanuit Zeeland, Marc.,

 2. Het was een heerlijk dagje Amsterdam!☺️

 1. augustus 3, 2015

  […] voor de Proefparade van Mr. Goodiebag. Het verslag van de Proefparade komt woensdag online, de plog van een dagje Amsterdam kan je natuurlijk terug […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com