♥ Plantaardige proteïne van In Love With Health

Zelfs de Etos en het Kruidvat verkopen tegenwoordig proteïnepoeders. Nee, het toevoegen van extra eiwitten is tegenwoordig niet meer alleen voor de old school bodybuilders en diehard fitgirls. Zelfs ik gebruik het als fitish girl. Nog niet zo heel lang, maar mijn aandacht werd getrokken door de plantaardige proteïne van In Love With Health.

plantaardige proteine in love with health reviewLaat ik eerst even duidelijk maken dat ik mezelf niet als expert op dit gebied beschouw. Sterker nog de plantaardige proteïne van In Love With Health is de eerste keer in mijn hele leven dat ik eiwitten heb gekocht. Ooit wel een paar keer ergens geproefd in een shake, maar nog nooit heb ik thuis zo’n bus, zak of wat dan ook gehad. Daarnaast ben ik ook geen expert op het gebied van healthy food. Ik lees graag boeken over voeding (en nee daar verslind ik geen uren aan, meer af en toen als het uitkomt), maar over de samenstelling wil ik ook niet te veel kwijt. Dat laat ik lekker over aan de experts. Daarnaast is het ook maar net wat jij belangrijk vindt! Zo, dat gezegd te hebben kan ik weer terug naar de plantaardige proteïne van In Love With Health.

plantaardige proteïne review in love with health

In Love With Health

Voor wie In Love With Health niet kent. Lisa, de eigenaresse, vond op een couch potato moment (haar woorden, al kan ik mijzelf hier erg goed in vinden) waarbij ze haarzelf weer vergeleek met alle perfecte fitgirls op social media (guilty…) dat het tijd werd om de knop om te zetten. Ze zette haar levensstijl om, om zo weer helemaal happy te zijn. En dat is haar gelukt, de inzichten die zij tijdens haar weg naar happy zijn met jezelf kreeg, deelt ze op haar geweldig inspirerende blog. Ze probeert vrouwen te stimuleren en te helpen om weer de liefde voor zichzelf en lichaam te voelen en zoveel mogelijk te genieten van het leven. Het mooie van haar blog is dus dat ze zich niet alleen richt op gezond eten of (diehard) trainen. Het gaat verder dan alleen uiterlijk, en dat is volgens mij ook de key van gelukkig zijn! Het komt van binnen en niet alleen van buiten.

Plantaardige proteïne van In Love With Health

Oké dat ik fan ben van In Love With Health mag wel duidelijk zijn. Toen ze aankondigde dat ze een plantaardige proteïne ging ontwikkelen was ik ook heel erg benieuwd. Omdat zij veel aandacht schenkt aan goed voedsel moest dit toch ook een goede proteïne worden? Eiwitten bevatten bepaalde aminozuren die spieropbouw en spierherstel stimuleren, ze geven je stofwisseling een boost die je na een heavy workout wel kan gebruiken voor spierherstel.

In love with health eiwit shake reviewEen zak In Love With Protein (pluspunten voor de leuke verpakking) bevat 450 gram eiwitpoeder. Het is een organische, plant-based eiwitpoeder met pure ingrediënten. De meeste proteïnepoeders bevatten kunstmatige toevoegingen. Denk bijvoorbeeld aan zoetstoffen, maar ook chemische toevoegingen zoals E-nummers. De smaken die zijn toegevoegd, je kan kiezen uit vanille en chocolade, zijn dus tot stand gekomen uit natuurlijke aromas.

Ingredienten eiwitten poeder in love with health

in love with health eiwitshakeIk vind het een voordeel dat het plantaardige proteïne is (de eiwitten komen uit erwten). Mensen met een lactose intolerantie kunnen het hierdoor gewoon gebruiken. De eiwitpoeder is soja- en zuivelvrij en vegan. Je haalt 22 porties met 20 gram proteïne uit de verpakking. 20 gram proteïne per portie is volgens onderzoek het beste voor vrouwen, meer eiwitten worden er per keer namelijk niet opgenomen door het lichaam.

Fitish shake beker

De plantaardige proteïne shake in de super leuke Fitish beker, ook van Lisa. Als je een eiwittenshake gaat maken heb je een goede shaker beker nodig toch? Laat het dan ook nog een hele leuke zijn! De tekst is mij als foodie op het lijf geschreven!

shake beker fitish in love with health review

shake beker review

De shake beker ligt zelfs in mijn kinderformaat handen lekker in de hand en de dop is gemakkelijk open en dicht te maken. Maar het sluit wel goed. Wel zo handig, want ik neem mijn shake vaak mee naar de sportschool.De shaker beker heeft een inhoud van 700 ml, is lekvrij en gemaakt van stevig plastic. Het shake-element in de beker zorgt wel voor een klontvrije shakes. Met amandelmelk blijft er bij mij soms een beetje poeder achter in de shake beker.

Wat vind ik van de plantaardige proteïne?

De eiwitpoeder maak ik de ene keer aan met ongezoete amandelmelk en de andere keer met water (meestal omdat ik dan nog boodschappen moet halen). maar je kan het ook in baksels doen, zoals een bananenbrood. Ik heb overigens alleen de chocolade smaak geproefd (yes ik ben echte chocolade addict), maar vooral met amandelmelk vind ik het heerlijk! Het smaakt een beetje naar chocolademilkshake, niet slecht toch? Met water is het iets slapper van smaak, maar nog steeds goed te drinken. Wat ik fijn vind is dat het zeker niet te zoet is, dat vind ik met sommige smaken proteïnes wel. In tegenstelling tot andere eiwittenshakes proef ik hier de ingredienten in terug zoals de haver.

eiwitshake in love with health review shake bekerOf ik de plantaardige proteïne nog een keer zou kopen voor 14.95? Ja, ik vind het een goed en lekker product. Alleen de verzendkosten zijn altijd een beetje jammer. Dat maakt het een stuk duurder. Maar met een actie is het goed te doen. Dan ga ik voor vanille, want daar ben ik nu benieuwd naar!

Heeft de eiwitten-is-goed-voor-iedereen- hype jou ook al te pakken? Wat zijn jouw proteïne aanraders? En wat vind jij van In Love With Health?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com