♥ De perfecte kerstoutfit en -look & ultieme me-time (+winactie twv €216)

Paillettenjurk, rode nagels en een flaweless make- up look. Met kerst mag je ongegeneerd uitpakken met je perfecte kerstoutfit en look. Hoe heerlijk is dat!? Get ready with me voor de kerst van 2018.

perfecte kerstoutfit kerstboom

De perfecte kerstoutfit

Dit jaar wilde ik geen nieuwe kerstkleding kopen, iets met minderen en een uitpuilende kledingkast. Ondank mijn goede voorname liep ik ineens tegen de perfecte kerstoutfit aan. Een rode jacquardgeweven midi jurk met vastgestikte overslag. Voor ik het wist was ik verliefd en had ik het betaald. Vol blijdschap de winkel uit mijn perfecte vondst. Een waar koopje zelfs. Een jurk voor 19 euro, dat kan je natuurlijk niet laten hangen? Dat één van de andere vier rode jurken in mijn kast ook de perfecte kerstoutfit konden zijn was ik compleet vergeten.

Wat is de perfecte kerstoutfit?

Er zijn geen regels voor, maar voor mij is de perfecte kerstoutfit feestelijk. Zwierig, party proof, (casual) chic, maar speels. Bovendien mag het meer zijn dan alleen chic, glitters en pailletten mogen. Statement accessoires, zoals sieraden van Buddha to Buddha of Spark Silver Jewelry, een fluwelen handtas of metallic hakken, maken de outfit helemaal af! Zelf blijf ik vaak bij de kleuren zwart en rood. Maar donker groen kan ook heel chic zijn. Het allerbelangrijkst is dat een outfit bij jouw persoonlijkheid en lichaamsfiguur past. Je moet je er fijn en nog mooier dan normaal in voelen. Dat maakt een perfecte kerstoutfit pas perfect.

krultang carmen nederland rode jurk kerst outfit make up

Win Sieraden t.w.v. €215,90

De sparkelende sieraden met Swarovski kristallen van Spark Silver Jewerly ten waarde van €215,90 kan je winnen op het Instagram account van All Lovely Things. Je kan het winnen door mij te volgen op Instagram en door twee personen te taggen die jij ook een sparkelend 2019 wenst!

spark silver jewerly swarovski winactie kerst outfit

De perfecte kerstlook

Less is more. Vooral als je een uitbundige glitteroutfit hebt. Echter mag het tijdens kerst wel iets extra’s hebben. Alleen hoeveel extra’s is subtiel? Ik besteed voor de kerst meer tijd aan mijn uiterlijk. Normaal krijgen mijn wenkbrauwen een extra likje en mijn wimpers worden aangezet met mascara en daar blijft het wel bij.

Mijn kerstlook

Met kerst vind ik het leuk om mijzelf net iets mooier te maken. Dit met met een beetje BB cream van Garnier in medium gemengd met foundation in de kleur 7 van Yves Saint Laurent (voor een natuurlijkere look). Normaal gebruik ik een matte bronzer. Met kerst ga ik voor een bronzer met een shimmer. Ik gebruik de bronzer van E.l.f. in de kleur Turks Caicos. Ik zet mijn jukbeen aan met de gouden highlighter uit de Face Contour Kit van Sleek in Dark. Rose gold breng ik aan op mijn wangen, mijn favoriete blush van Sleek.

Op mijn oogleden breng ik als eerst uit het Sleek Oh so special pallet de kleur boxed aan als basis. Een combinatie van wrapped up en noir in de arcadeboog en gift basket op het bewegend ooglid. Onder mijn wenkbrauwen breng ik een beetje bow aan. Met de zwarte High impact curling mascara van Clinque zet ik mijn wimpers aan en mijn wenkbrauwen kleur ik in met de wenkbrauwmascara van KIKO in 5. Op mijn lippen komt natuurlijk een rode lipstick. Ik gebruik hiervoor Norish (331) uit de Pure color envy lijn van Estée Lauder. Met de nieuwe Carmen CT5197 extra lange krultang uit de Black Elegance lijn maak ik een volle bos met krullen. Een keer iets anders. Ik ben zo blij met dit onwijs gave cadeau uit de blogbox van RVG media. In minder dan een kwartier had ik mijn haren gekruld. Het maakt de kerstlook echt speciaal!

carmen krultang extra lang review
krullen met krultang carmen nederland perfecte kerstoutfit look make up look

Met de perfecte kerstoutfit en -look zal je veel meer stralen aan het kerstdiner. Daarnaast is het ook fijn om een keer zo uit te pakken. Het is me-time. Jezelf in de watten leggen. Neem er de tijd voor, gun jezelf dit. Zet er een kop lekkere warme verse thee bij en zet kerstmuziek op!

kerst me time genieten thee

Ik wil je hele fijne kerstdagen wensen. Geniet van het uitzoeken van je perfecte kerstoutfit, het besteden van extra aandacht aan jezelf. De warmte van de geliefde mensen om je heen. Hun gezelschap en waarschijnlijk al het speciale eten.

Hoe ziet jouw perfecte kerstoutfit er uit? Maak jij hier ook een speciaal moment voor jezelf van? En wat zijn jouw kerstplannen?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com