♥ Wat is de perfecte herfst outfit volgens de fashiontrends

De bladeren van de bomen beginnen rood te worden en de dagen worden korter. Ondanks het overdag nog heerlijk warm is. Voelt het wel al echt herfstig aan als de zon onder is. Wanneer ik de kastdeur open trek als ik mijn bed uit stap, sta ik te staren. Want wat moet je met dit weer nou aan? En wat is de perfecte herfst outfit volgens de fashiontrends?

hersft outfit speciale momenten costes fashion genieten zonHeerlijk is het zonnetje overdag, maar zodra de zon onder is wordt het een stuk kouder. De zomerkleren maken dan ook langzaam plaats voor de herfstkleren. Vorige week had ik ’s avonds zelfs mijn winterjas al aan. Het is even omschakelen. Want wat is de perfecte herfst outfit? Wat moet je aan volgens de herfst fashiontrends?

Herfst outfit inspiratie

Deze herfst zijn de fashiontrends niet heel schokkend als je het mij vraagt. Veel trends zag je al van ver aankomen. De meeste zijn er zelfs al een tijdje en ze gaan gewoon nog even mee. Dus die midi panter jurk hoef je nog niet op te ruimen. Deze winter kan je het gewoon aan. Toch moet je het wel op de juiste manier stylen om de perfecte herfst outfit te krijgen.

herfst outfit panter print midi jurk costes

Deze herfst en winter zien we heel veel dieren printen terug komen. De panter print is al een tijdje niet meer uit het straatbeeld weg te slaan. Voeg hier ook maar de slangenprint aan toe. Want je die komt weer terug. Combineer het met een leren jack en bikerboots voor de perfecte herfst outfit. Ik vind het super leuk staan, maar heel eerlijk ik heb zo goed als niks in mijn kast hangen met een panterprint. Alleen een sjaal waarin het is verwerkt. Waarom? Het past gewoon niet bij mij. Op één of andere manier voelt het niet oké, daarnaast loopt echt letterlijk iedereen er al in. Ik ga liever voor een andere look. Maar begrijp mij niet verkeerd, ik vind het wel super leuk staan bij andere!

Waar ik wel onwijs fan van ben is de tartan ruit/ tweed trend. Op de basisschool had ik een mini tartan broekrok (van voor leek het op een rok, van achteren was het een broek) met een jade groene ruit, in die kleur had ik knie sokken en ik combineerde het met een oversized knit. Precies die outfit is nu weer helemaal het. Kon ik die outfit nog maar aan. Gelukkig hangen er in de winkels genoeg kleding met een ruit en casual oversized knits om de perfecte herfst outfit samen te stellen. Dr. Martens schoenen of andere stoere bikerboots, maken je outfit af.

Met jurken en rokken maak je mij blij. Ik voel mij er vrouwelijk en zwierig in. Deze herfst bepalen mini rokken het straatbeeld. Het liefst gecombineerd met een oversized sweater (ze zitten ook zo lekker) en knielaarzen. Wat ook weer terug komt zijn de lange vesten. Vooral fijn als het wat kouder begint te worden. Wat je aankomende herfst ook veel gaat zien zijn leren jurken. Met een blouse eronder, of een vest eroverheen. Laagjes doen het altijd goed! Vooral als het overdag wat warmer is.

Afgelopen zomer liepen we al meer in midi jurken en plisse rokken. We dragen ze deze herfst gewoon door. Combineer het met stijlvolle enkellaarsjes en op een iets warmere dag met sneaker. Vorig jaar zag je in de winter de slipdress en nog steeds is dat de fashiontrend van de herfst. Combineer het met bont, wel nep natuurlijk. En het liefst schapenbont (ook nep). Dat maakt je herfst outfit af en houd je zeker warm.

enkellaarjes panter boots schuurman schoenen herfst outfit

Stoere enkellaarsjes met een panterprint bij Schuurman Schoenen

Om de juiste herfst outfit samen te kunnen stellen is het goed om je kledingkast een grote schoonmaak te geven. Wat heb je al? Ontbreekt er iets jouw er zo uit te laten zien dat jij je goed voelt deze herfst? Wat de fashiontrends ook zeggen, blijf dicht bij jezelf. Draag wat jouw persoonlijkheid versterkt. De juiste kleren kunnen er namelijk voor zorgen dat je je nog iets beter voelt.

De midi jurk fashiontrens past goed bij mijn persoonlijkheid. Welke herfst outfit past het best bij jouw persoonlijkheid?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

2 reacties

  1. marieken schreef:

    Hoera voor het lange vest, en jurken met steekzakken, daar houd ik ook zo van! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com