♥ Outfitpost| Palmbladeren & Teva review

Eerlijk is eerlijk, het imago van de Teva is niet denderend. Ik noemde ze vroeger Jezus sandalen. En toch heb ik ze gekocht en met wel een hele goede reden. In de blog de uitleg waarom en een Teva review.

teva review outfit postEerlijk toegeven een jaar of vijf geleden had ik heel erg hard gelachen als iemand tegen mij zou zeggen dat ik Teva’s zou kopen. Voor mij waren het lelijke sandalen. Maar het is toch echt zo, ik heb mijn eerste paar Teva’s aangeschaft. Eigenlijk heb ik wel altijd het nut ingezien van de sandalen, ze zijn nou eenmaal functioneel. Maar waarom kon het niet gelijk mooi zijn? In plaats van suf en houterig? Maar gelukkig is er iemand wakker geworden bij Teva. Sinds een jaar of drie zijn ze namelijk fashionable geworden.

outfit broekrok palm top mango teva review

outfit teva zara mango schiermonnikoogVoor de eerste outfit combineerde ik de Teva’s met een lange broek rok van Zara met een split aan de voorkant van beide benen. Het komt uit de collectie van vorig jaar. De gebreide vest is van de Bershka, ook uit een eerdere collectie. Beide ideaal voor een late warme zomeravond als het af begint te koelen. De palmbladeren top is van de Mango en de Versace zonnebril komt van de TK Maxx. De Teva’s heb ik van Campz gekregen. Een super fijne online webwinkel, waar ze outdoor spullen verkopen. Een ideale webshop voor als je van wandelen en kamperen houdt, of als je gaat reizen (ik kreeg ook nog een waterdichte zak, een musthave als je naar de Filipijnen gaat met al het water). Maar ze verkopen er bijvoorbeeld ook hardloopschoenen of spullen voor het mountainbiken.

teva review outfit look

Palmbladeren & Teva review

Waar begin je mee met een Teva review terwijl het ook fahion gericht moet zijn. Met het uiterlijk? Of juist met het functionele? Eerlijk toegeven het krijgt voor mij nog steeds geen 10 qua schoonheidsprijs, maar een zeven zeker. En doordat het zo fijn loopt kan ik het eigenlijk alleen maar nog meer waarderen. Misschien is het eindcijfer dan toch een 7,5.

Teva original universal reviewAllereerst wil ik in de Teva review zeggen dat ik echt verrast ben door Teva. Wat een leuke printjes en pasvormen hebben ze ontwikkeld. Ze hebben niet meer alleen saaie Jezus sandalen in nude kleuren. De felle kleuren en frisse printjes maken de nieuwe sandalen veel vrolijker (niet op een blije manier). De verschillende soorten slippers, zelfs met plateau zool of sleehak, maken de sandalen veel draagbaarder. Een Teva is geen sandaal meer voor de suffe wandelaar (niks tegen wandelen hoor, ik vind het zelf ook heerlijk), het is veel meer geschikt geworden voor mensen die op goede kwaliteit sandaal willen lopen en er toch fashionable uit wilt zien.

teva original review schiermonnikoog

De leuke (shake)beker is van In Love With Health

Ik heb zelf de Teva Original Universal sandaal in Turqouise. Het is gebaseerd op het originele model uit 1984, het heeft zachte polyester riemen die om de enkel en vlak voor de tenen verstelbaar zijn met sterk (ik moest bijna twee handen gebruiken om het de eerste keer los te krijgen) klittenband. De loopzool is robuuste en gemaakt van slijtvaste Durabrasion. Tijdens het dagje Schiermonnikoog zaten ze heerlijk. Het fijne is dat je ook makkelijk met Teva’s het water in kan lopen, vooral handig als er rotsen in het water liggen. Ik heb ze ook echt hiervoor aangeschaft, ze zijn ideaal met backpacken. Je kan er gemakkelijk uren op lopen, zitten lekker en zien er ook nog eens leuk uit.

teva original review outfitpost

Later op de dag was het korte broeken weer! Hij komt van de H&M

outfit hoe teva combineren schiermonnikoog

Eindconlusie Teva review

De uiteindelijke conclusie van de Teva review is dat het imago van Teva helemaal niet just is. Het is helemaal niet oudbollig en saai. Ze zijn juist goed te combineren met fashion. Nee, het is geen high end product, maar dat moet je ook niet de verwachting zijn. Wat je wel kan verwachten? Een heerlijk zittende sandaal die je met verschillende doeleinde kan gebruiken en er ook nog eens hip uitziet! Het fijne is dat je ze via Campz snel in huis hebt en dat je het zelfs 100 dagen kosteloos kan retourneren. Omdat ze de grootste outdoor webwinkel zijn van Europa is het assortiment ook nog eens onwijs breed, al kan dat voor een vrouw soms wat lastig zijn (keuzes maken….).

♥ Wat vind jij van de Teva? Had jij ook hetzelfde beeld van Teva als ik hiervoor had?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

2 reacties

  1. Sandra schreef:

    2 jaar geleden kreeg ik ook met een samenwerking Teva slippers, en sinds dien ben ik hier ook fan van. Helaas kan ik ze nu niet meer aan in verband met bepaalde steun die ik moet hebben voor mijn voeten, maar vond ze wel altijd heerlijk lopen! Is inderdaad helemaal niet saai of oudbollig. Jij hebt ook leuke uitgezocht zeg! En toffe foto’s ook. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com