♥ Get ready for oud & nieuw met Costes

Bubbels, dansjes op tafel en middernacht kussen. Maar dat is niet alles waar het om draait met oud en nieuw, zonder perfecte outfit is het een stuk minder feestelijk. Ik ben alvast begonnen met de voorbereidingen, dus vandaag een get ready for oud & nieuw met Costes.

oud & nieuw met costesIn de 3 x fijne outfits voor de feestdagen blog liet ik je al weten dat ik opzoek ging naar een party proof outfit. En ik heb het gevonden, namelijk bij de Costes. Eén van mijn favoriete winkels. In eerste instantie wilde ik voor een jurk gaan, i love jurken. Maar ik zag een lace a-lijn rok en ik was opslag verliefd. Die moest ik hebben. Het vinden van een geschikte top duurde ietsjes langer. Ik paste een zilver glitter top met lange mouwen en een lage kol, maar ik vind dat altijd te benauwend om mijn nek. Dus dat werd het niet. Een zilver glitter t-shirt, maar dat was het ook net niet. Toen kwam ik uit op een zwarte doorschijnende top met kant eronder. Misschien niet het meest sparkelende, maar een klassieke outfit is altijd een goede investering.

outfit oud en nieuw costes

Oud & nieuw met Costes

Met oud en nieuw mag je net iets meer uitpakken, qua outfit maar ook qua make-up. Normaal draag ik alleen mascara en ik werk mijn wenkbrauwen een beetje bij, maar daar houdt het grotendeels wel op. Als ik iets extra’s wil dan ga ik meestal voor een opvallende kleur lipstick. Maar met de feestdagen vind ik het heerlijk om uit te pakken.

oud en nieuw met costes make up look

De make-up look

Eigenlijk heb ik alles gebruikt wat je kan gebruiken qua make up. Voor de basis heb ik een combinatie van de Pupa BB cream in 002 sand gebruikt en mijn Guerlain Parure Extreme foundation in 23 gebruikt. Dit heb ik afgepoederd met de Well People Minaral Foundation in dark neutral van & Other Stories. Om te shapen heb ik de Face Contour Kit in Dark gebruikt van Sleek. Van de Action (top budget product) heb ik de Max Mineral blush in 860 Brown gebruikt. Wel minimaal, want er komt heel erg veel pigment vanaf. De focus leg ik op de highligter. Dit doe ik met de geweldige The Glow Must Go On highlighter uit het Essence pallet van Serena van Beautylab. Ik bracht de glowing bronzer en honey glow highlighter aan op mijn jukbeenderen. Met oud en nieuw zijn too much glitters geoorloofd!

get ready for oud en nieuwVoor mijn oogleden gebruik ik het MUA Undress Me Too oogschaduwpalette. Lavish is hierbij mijn basis. In de buitenste ooghoeken breng ik een combinatie van Corrupt en Obsessed aan. Aan de binnenkant van mijn ooghoeken en onder mijn wenkbrauwen gebruik ik Shy om te highlighten en om nog een beetje extra glitters toe te voegen gebruik ik Fiery op mijn bewegende oogleden. Vergeet het niet goed uit te blenden! Ik breng het in een paar lagen aan.

oud en nieuw met costes

Om extra diepte te creëren tightlinen ik mijn ogen met de Be A Bomshell in de kleur zwart. Op mijn wimpers breng ik mijn holy grail mascara de High Impact Curling Mascara van Clinique aan. Mijn wenkbrauwen kleur ik in met de Brush On Brow van Mineralogie in brunette. Tot slot breng ik op mijn lippen een intense velvet lippotlood aan van Maybelline Color Show in de kleur 510 en spray ik mijn favoriete parfum op. Love Story van Chloé. Voor mijn nagels heb ik de gouden glitter nagellak van Catrice gebruikt in de kleur Oh My Goldness.

De Costes outfit

Online is de Costes rok helaas niet meer verkrijgbaar en ik moet zeggen dat er in de winkel ook niet veel hingen. Alleen maar kleine maten, ik draag een XS. Normaal draag ik altijd een S, maar door mijn smalle taille kwam ik hier ook in. Gelukkig!

oud en nieuw costes outfit

outfit costes oud en nieuwDe Lace Layer top is online nog verkrijgbaar in een kleine maat, ik draag maat 36. De kanten top heeft een transparante laag. Voor normaal vind ik het te transparant, maar met de feestdagen en een mooie BH eronder kan het. De top heeft een ronde hals en korte mouwen, bij de mouwen en onderaan de top komt een stukje kant uit.

oud en nieuw outfit costes

oud en nieuw outfit post costesDit jaar vier ik oud en nieuw niet zoals vorig jaar, maar klein. Met een klein gezelschap en veel leuke spellen. Ik merk dat ik erg moe ben van de verhuizing en kerstmis. Dus dit is de perfecte manier om 2016 af te sluiten. Oh en ik vier oud & nieuw met Costes natuurlijk.

♥ Weet jij al wat je aantrekt met oud & nieuw? En wat zijn jouw oud & nieuw plannen?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

1 reactie

  1. Wat zie je er mooi uit! Echt heel feestelijk voor morgen :). Ik vind de blauwe rok super tof. Een hele fijne jaarwisseling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com