♥ OOTD: Spanish flowers

Oké Spaanse bloemen zijn niet echt iets, maar de jurk die ik je vandaag in de OOTD wil laten zien heb ik in Spanje gekocht en er staan heel veel bloemen op. Bloemen en de Spaanse zon, maken mij al blij als ik er aan denk. Zo vrolijk en zomers. Heerlijk! De foto’s van de OOTD zijn trouwens ook in Spanje genomen, maar dat zal je vast wel geraden hebben als ik het niet had gezegd. Kijk je mee naar de OOTD?

OOTD-maxidress-bloemen-SpanjeDe maxidress heb je al eerder voorbij zien komen op mijn blog, namelijk in mijn shoplog en in mijn plog over de tweede week in Spanje. Het was echt één van de betere aankopen die ik gedaan had in Spanje. Voor 10 euro (koopje, toch?) kocht ik op de markt deze prachtige maxidress. Ik was opslag verliefd op de vrolijke bloemenprint. Daarnaast zit de jurk heerlijk, alsof je niks aan hebt. Um nee ik ben geen naaktloper, maar als iets luchtig zit dan vind ik dat wel erg prettig. Vooral als het heel erg warm is. De maxidress beweegt makkelijk mee en voelt lekker zacht aan. Ik maakte alleen één klein foutje toen ik de jurk kocht, ik had namelijk niet naar de maat gekeken. Hoe stom kan je zijn…. Misschien ging ik er vanuit dat het een one size fits all was (dat concept begrijp ik nog steeds niet), ik weet het ook niet. Ik was denk ik verblind door liefde voor de jurk. Ik heb een L/XL gekocht, het elastiek om mijn middel zit aan de losse kant. Maar ik vind het nog wel kunnen. Een S/M had misschien iets beter aangesloten gezeten. Voor een maxidress is het in ieder geval niet storend.

Maxidress-OOTD-bloemenHalter-maxidress-flowersDe bovenkant van de maxidress heeft een halter aansluiting. Doormiddel van de touwtjes (de bruine slierten) kan je bepalen hoe strak je het wil hebben. Je kan er ook voor kiezen om ze open te laten. Wat ik zelf mooi vind is dat de jurk aan de bovenkant bij de boezem een klein beetje open is. Dit maakt de jurk wat speelser. Ik liet de bruine touwtjes (van nepleer) hangen, ik vind een strik zo… tja, hoe zal ik het noemen… correct? Stijf? Standaard?

OOTD-jurk-bloemen

OOTD-flower-maxidress

OOTD-nails-dress

OOTD-Tamaris-SandalenDe blauwe nagellak van Miss Sporty in 544 (het heeft helaas geen leuke naam) past perfect bij de blauwe bloemen in de jurk. Op mijn ringvinger en teennagels draag ik van Miss Sporty de kleur 467. Beide vrolijke zomerse kleuren. Het maakt de OOTD af. Onder de jurk draag ik de goud/ bronzen sandalen van Tamaris. Ze zitten echt heerlijk en ze passen overal bij.

FOTD-OODTD-kleur

FOTD-Catrice-PupaOp mijn gezicht draag ik niet veel make-up. Als basis gebruikte ik de Pupa BB cream. Met de Kohl Kajal 180 Too Cool For Pool van Catrice zette ik een lijntje bij de bovenste wimperrand, mijn wimpers zette ik aan met de fijne Le Volume Chanel mascara en op mijn lippen draag ik Color Crush (08) van Essence.

FOTD-Essence-Pupa-Catrice

FOTD-chanel-OOTDOOTD-maxidress-FOTDNog één laatste overzicht foto van mijn OOTD!

OOTD-Maxi-jurk-Bloemen-SpanjeHopelijk vond je de foto’s leuk, ik vond het in ieder geval wel erg leuk om de OOTD foto’s te maken. De waterpret foto’s heb ik wel 100 keer opnieuw moeten maken, maar het resultaat is best oké :D. Met dank aan mijn lieve vriend 😀 .

♥ Wat vind jij van de OOTD? Wat is jouw favoriete zomerkleding aankoop?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

21 reacties

 1. Mariëlle schreef:

  Echt een hele mooie jurk!

 2. Svenja schreef:

  Waaaaauw, wat een onwijs mooie jurk. En de foto’s zijn prachtig,. Vooral die aan het zwembad zijn heel leuk geworden <3

 3. Tineke schreef:

  Wat een mooie foto`s, die jurk staat je fantastisch!
  liefs

 4. Manon schreef:

  Wauw wat een prachtige jurk, staat je zoooo mooi!

 5. Marloes schreef:

  De foto’s zijn top! Vooral die bij het zwembad! Super gave jurk en staat je ook ontzettend goed!

 6. Maaike schreef:

  Wat een mooie jurk zeg, heel erg zomers! Je foto’s zijn echt heel leuk geworden en geven echt een vakantie gevoel 😀 Die met het water is echt heel gaaf! 😀

 7. Wat een prachtige jurk. Ben ik de hele zomer naar op zoek geweest. Geweldige foto’s!

 8. Jill schreef:

  Wat een prachtige jurk! Staat je echt heel goed, ook hele mooie foto’s trouwens, die met dat water is echt super tof gelukt!

 9. Sophia schreef:

  Deze jurk staat je prachtig. Hele mooie foto’s!

 10. Joyce schreef:

  Staat je onwijs goed, heel mooi! 🙂

 11. Anouk schreef:

  Mooie jurk, staat je prachtig!

 12. marlies schreef:

  Wat een gave jurk, staat je goed! De foto’s zijn erg mooi.

 13. Marieken schreef:

  Too cool for pool is wel een hele leuke naam 🙂 En je jurk is ook leuk, staat goed!

 14. Dana schreef:

  Die jurk staat je zo leuk!

 15. ines schreef:

  Staat je erg leuk 😀 Wat een mooi kleed!

 16. Sarah schreef:

  Hele mooie jurk en hij staat je echt prachtig! Wat grappig dat je niet eens naar de maat had gekeken, hihi!

 17. Diana Mieczan schreef:

  That is such a beautiful dress:) It looks stunning on you, lovely.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com