♥ OOTD; fashionable basic

Ook al zitten we in de herfst en is de wintertijd al ingegaan toch hebben we best nog warm weer. Voor mij nooit warm genoeg, maar het zonnetje schijnt nog lekker en het vriest nog lang niet. In tegenstelling tot Helsinki waar mijn nichtje bijvoorbeeld woont. Daar is het overdag al min 9 en heeft het ook al gesneeuwd. Mij hoor je dus niet klagen over het Nederlandse weer. Een dag zoals zondag 19 oktober was natuurlijk wel heel erg lekker. Het was zelfs 20 graden. Heerlijk, het leek me dan ook de perfecte dag om Outfit Of The Day foto’s te maken.

OOTD-Vogue

In mijn vorige OOTD liet je in videovorm zien hoe ik het geliefde Vogue shirt had gestyled. Maar een korte broek vind ik nu toch wel iets te zomers. Het leek me leuk om er een meer herfstachtige look van te maken, maar dan wel gecombineerd met een warme dag. Een shirt met een colbert of vest is ideaal met dit weer. Wanneer je het warm hebt trek je je colbert uit, maar in de ochtend en avond is het fris dan biedt het je warmte. De tas komt van de Primark, ik heb het tijdens de opening van Primark Nijmegen gekocht. Het witte colbert is van de H&M. Het is echt een favo item geworden, ik kocht het in Spanje (klik hier voor de shoplog). Het Vogue shirt zat bij de Vogue. De ripped jeans komt van de Bershka en de sandalen zijn van de Primark.

OOTD-vogue-basic

De look is vrij basic, maar ik vind het niet saai. Het is een rustige look. Het is tegenwoordig heel hip om je vest of colbert op je heen te slaan. Alsof je vriend je zo heel lief warm probeert te houden, zoals in films.

OOTD-fashion-basic

OOTD-simpel-outfit

De sandalen zijn voor mij nu (afgelopen week) iets te koud, maar pumps, loafers of enkellaarzen zullen hier ook mooi onder staan. Of Timberlands voor een hele stoere look.

OOTD-fashionable-simple

OOTD-accessoires

Volgers weten dat ik niet gek veel make-up gebruik. Ik ben wel echt een liefhebber van make-up, maar op een of andere manier gebruik ik het zelf niet veel. Alleen voor een feest of een andere speciale gelegenheid pak ik uit. Anders kom ik niet veel verder dan mascara en lipstick. Voor de look (voor de blog word ik wel uitgedaagd om iets meer mijn best te doen) heb ik iets meer gebruikt, maar ook niet gek veel. Ik heb een blush en oogschaduw toegevoegd aan de look. Al had ik het stiekem wel iets meer aan mogen zetten, vooral de oogschaduw.

OOTD-ooglook-FOTD

En doe mij trouwens vaker zo’n good hair day! Daar ben ik dus ook stiekem heel slecht in, ik heb hier alleen mijn haar gekampt nadat het de nacht in een knot heeft gezeten. Soms vergeet ik het zelfs te kammen (schaam, schaam).

OOTD-FOTD-make up

OOTD-make up-FOTD

Dit zijn de producten die ik heb gebruikt. Van de Flormar heb ik uit de Deluxe Cashmere Lipsticks de DC26 op mijn lippen gebruikt, op mijn oogleden heb ik de kleuren uit de Quarter Eye Shadow 402 Pink Flamingos gebruikt. In het echt waren de kleuren minder nude achtig. De wimpers heb ik aangezet met Le Volume mascara van Chanel. Hij begint nu echt op te raken. Onder mijn ogen gebruikte ik de concealer van Catrice, Re-touch Light Reflecting in 020 Light Beige. Op mijn wangen bracht ik de blush aan van de Action. Max Mineral bush in 860 Brown. Op mijn teennagels draag ik She’s Pampered van Essie. De cateyezonnebril is merkloos, mijn tante heeft het vroeger ooit ergens gekocht.

OOTD-schoenen-zonnebril

OOTD-happy-face

♥ Heb je ook zo genoten van de heerlijke afgelopen dagen?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

38 reacties

 1. Mariëlle schreef:

  Dit vind ik nou echt een leuke outfit, ik wil graag nog een witte blazer 🙂

 2. Kelly schreef:

  Leuke outfit heb je aan!

 3. Jana schreef:

  Mooie outfit! Helemaal mijn stijl ;)!

 4. Die laatste serie foto’s in collagevorm zijn super leuk! Mooie outfit, dat vogue shirt vind ik erg leuk in combinatie met de witte blazer!

 5. Svenja schreef:

  Je ziet er prachtig uit. Een stoere, maar toch ook elegante outfit <3

 6. Saskia schreef:

  Erg leuke outfit staat je erg mooi. Leuk trouwens om het shirt te combineren met een witte blazer!

 7. Liliane schreef:

  Je hebt zulke mooie ogen hè!
  Met sandaaltjes vind ik het nu ook iets te koud maar het colbertje zo over de schouders vind ik top!

 8. Merel schreef:

  Ah ik heb het t-shirt ook, ik vind hem zo fijn zitten. Ik vind je sandalen heel erg chic en mooi!

 9. Esra schreef:

  Heel mooi gecombineerd! X

 10. Veronique schreef:

  Leuke foto’s! Leuk dat je ook je make-up erbij laat zien, die past er trouwens echt perfect bij. Het is inderdaad echt warm voor november, hè?

 11. Rosie schreef:

  Je ziet er prachtig uit, dit is ook helemaal mijn stijl. Niet teveel poespas maar gewoon mooi :D!

  Liefs X

 12. laura schreef:

  Mooie outfit, dit is zeker ook iets dat ik zou kunnen dragen. Erg mooi!

 13. Sheelagh schreef:

  Toffe look, ziet er goed uit! Je haar zit inderdaad ook prachtig. Ik heb het shirt ook, na 1 x wassen is ‘ie helaas enorm gekrompen en zijn de naden helemaal gedraaid dus dat vond ik een beetje jammer…

 14. Dagmar schreef:

  Aah wat een heerlijke outfit, heel mooi gestyled! Staat je echt super <333

 15. Chahrazad schreef:

  Wat een leuke outfit. Toffe t-shirt.

  x

 16. Jorien schreef:

  Wat een leuke foto’s! En mooie outfit ook 🙂 Je haar zit idd erg pretty! Zou willen dat mijn haar in een keer zo zat!

 17. Kayla schreef:

  Wat een leuke outfit! Vooral je shirtje en colbertje vind ik erg mooi!

 18. Linda schreef:

  Wat een heerlijke outfit, staat je goed! De kleuren die je voor de look hebt gemaakt vind ik ook erg mooi.

 19. I love your outfit! Je ziet er superleuk uit!!!! Spontaan vrolijk

 20. Anouk schreef:

  Ik heb zeker genoten! Vooral van het zonnetje zondag 🙂

  Je outfit is heel leuk! Lekker basic, dat hou ik van hihi xxx

 21. Shanti schreef:

  Wat een leuke outfit 🙂 fijn he dat het nog zon lekker weer is geweest!

 22. Chloe schreef:

  Bedankt voor al je lieve reacties! Leuke outfit draag je! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com