♥ OOTD: emerald green & palm trees

Zwierige gekleurde jurken, slippers en zonnebrillen. Dat is denk ik wel de outfit waar je me in de avond op vakantie wel kan uittekenen. Overdag ben ik meer van de korte broekjes en een een simpel hemdje, maar ’s avonds vind ik het leuk om iets specialers aan te trekken. Precies zoals de Spaanse vrouwen doen. Overdag lopen ze in een hun ” normale” en simpele kleren, maar ’s avonds als de zon verdwijnt aan de horizon komen de mooiste jurken uit de kast en doffen de vrouwen zich op om te flaneren over de boulevard. Het leek me leuk om een aantal outfits van de vakantie met jou te delen. Kijk je met me mee naar mijn eerste outfit?

OOTD-emerald-green-Bershka-jurk-tasDe emerald groene jurk heb ik vorig jaar bij de Bershka gekocht. Ze verkochten het toen in allerlei kleuren, maar ik koos de groende variant. Ik was namelijk verliefd op de kleur. Ik kocht de jurk voor de bruiloft van Gemma. Op de bruiloft had ik de jurk aan met een lichte off white colbert en pumps, nu in de zomer draag ik het lekker met slippers of sandalen. De mosterd gele tas, ook te gebruiken als clutch, heb ik van Marieken gekregen. Ik ben er nog altijd super blij mee, het is echt een fijne envelop tas en de kleur vind ik erg mooi. Het past eigenlijk overal wel bij. Dat had ik van te voren niet verwacht van mosterd geel.

Clucth-mosterd-geel-OOTDOp de onderstaande foto’s zie je dat de hals afgezet is met een ketting. Dit hoort eigenlijk niet bij de jurk. Aangezien er heel veel van dit soort jurkjes hingen en ik niet een 13 uit een dozijn jurk wilden hebben, heb ik de jurk meer eigen gemaakt door een ketting op de hals te bevestigen. Dit maakt de jurk gelijk iets specialer. Het was een simpel taakje, met wat naald en draad (gelukkig had ik kwam de kleur van het draad precies overeen met mijn jurk) heb ik het er handmatig op genaaid.

Jurk-Bershka-DIY-OOTDOOTD-lookMijn make-up heb ik vrij simpel gehouden. Ten eerste gebruiken Spaanse vrouwen ook niet zo veel make- up, ze zijn denk ik minder met uiterlijke schoonheid bezig, en ten tweede veel make-up in een warm klimaat zit gewoon niet lekker. Mijn routine voor een simpele zomerlook heb ik in een eerder artikel geschreven, dat kan je hier terug lezen. Bij deze emerald look ging ik natuurlijk voor een groene ooglook. Ik gebruikte hiervoor het Little Black Beauty Book, Cool Edition, van ELF. Ik heb hier nog geen review over geschreven, maar je kan het palette wel terug zien in mijn ELF unboxing  filmpje.

OOTD-ooglook- groenVerder gebruikte ik het Catrice Kohl Kajal in 180 To Cool For Pool om een lijntje te trekken langs de bovenste wimperrand en de Chanel mascara om mijn wimpers aan te zetten. Op mijn wangen gebruikte ik de Glowing Goddness blush van Be A Bomshell. Op mijn lippen heb ik gewoon een beetje Purol gedaan om ze lekker zacht en soepel te houden. Een mooie fel roze of koraal kleurige lipstick had er ook goed bij gepast.

OOTD-Emerald green-palm-treesHet lastige van deze jurk vind ik dat ik niet zo goed weet hoe ik hem in Nederland aan moet trekken. Ik vind hem fijn te koud en voor even naar de stad een hapje doen vind ik het weer te net. Misschien moet ik me er niks van aantrekken en hem gewoon dragen op een warme zomer dag (waarschijnlijk wordt dat pas volgend jaar…) of misschien is die ook wel leuk met een lange licht vest.

♥ Wat vind jij van de jurk? Hoe zou jij het in Nederland dragen?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

9 reacties

 1. Leuk artikel schat.. Vind je outfit mooi.. Je ziet er prachtig uit.. In Nederland zou ik die jurk zelf dragen als ik een verjaardag heb of lekker uit eten ga in de lente/zomer…
  ..

 2. Tineke schreef:

  Hele mooie outfit, die jurk is zo leuk!
  Liefs

 3. Beautydagboek schreef:

  De jurk is echt heel leuk! Ik hou van de zeegroene kleur, het staat namelijk prachtig bij een zongebruinde huid.

 4. Kelly schreef:

  Wat een leuk jurkje, staat je heel mooi!

 5. Mariëlle schreef:

  Wat een gaaf jurkje <3

 6. Sas schreef:

  Leuke foto’s! Jurkje staat je erg leuk 🙂

 7. Shanti schreef:

  Wat een leuke jurk! En wat ben je mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com