♥ OOTD: Pineapplestyle

Vandaag heb ik weer een een OOTD voor je, een ananas versie. Een tijdje geleden poste ik een DIY waarbij ik een look-a-like ananas top van Loavies maak (klik hier om het te bekijken), alleen ik had het nog niet aan laten zien hoe het eruit ziet als ik het aan heb. Nu je dit leest heb ik het misschien wel aan in combinatie met een korte broek of een maxi rok, aangezien ik in het warme Spanje zit. Voor deze OOTD heb ik het nog gecombineerd met een skinny jeans, voor de wel-warme-dagen-maar-niet-warm-genoeg-voor-een-korte-broek. Typisch Nederlands weer dus. Kijk je mee naar het resultaat?

DIY ananas top, shirt, stempel, Pineappel tee, stamp,Op de bovenstaande foto zie je het resultaat van de top op de hanger. Ik vind de ananasjes zo vrolijk en zomers, heerlijk!

OOTD Ananas top DIYDe skinny jeans is van Zara, aan de voorkant is het donker blauw en aan de achterkant washed zwart. De sleehakken zijn UGGS look-a-likes. Ondanks het geen echte zijn lopen ze wel heel erg lekker. De bovenste armband (als je kijkt op de foto hieronder) is van de Primark, de onderste armband (met het chevron effect) heb ik zelf gemaakt. De hoed komt van H&M. De combinatie van de hoed met de ananas top maakt het voor mij erg zomers. Een strand gevoel krijg ik er van.

OOTD ananas diy Loavies look a likeIk vind de ananasjes zo schattig. Aangezien de top vrij dun en licht doorschijnend is, heb ik er wel een huidkleurige top onderaan.

OOTD ananas hemd H&M DIYDe make-up heb ik simpel gehouden, aangezien ik het meestal zo in de zomer draag. Ik draag Pupa BB cream in 002 Sand, Chanel mascara Le Volume in zwart en Maybelline Color Sensational lipmarker in 640 In The Buff. Mijn haar is een beetje messy, een beach effect maakt de look na mijn idee compleet.

OOTD ananas look♥ Wat vind jij van de look? Heb je de DIY ook al gemaakt?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

12 reacties

 1. Manon schreef:

  Wat een leuk hemdje, ik hou van die witte luchtige hemdjes in de zomer, en van pineapples 🙂

 2. Tineke schreef:

  Wat een geweldige top, ik hou van de ananas print!
  Liefs

 3. Betty budget schreef:

  Je ziet er echt Superleuk uit! Echt heel leuk! Love it!

 4. Joke schreef:

  Wat een leuke foto’s, topje staat erg leuk, je bent een Beauty en weer leuk geschreven xxxlove

 5. Petra schreef:

  Wat een onwijs leuke, met die skinny jeans, staat je erg leuk!

  groetjes Petra

 6. Maaike schreef:

  Wat een gaaf shirtje zeg! Je outfit is inderdaad helemaal Nederlands-zomerweer-proof, dat hoedje maakt het helemaal af 😀

 7. Jana schreef:

  Ik ben een grote fan van dat shirt 😉

 8. Wat een lief shirtje! Die ananas print is echt te gek 🙂

 9. Diana Mieczan schreef:

  That top is so adorable and summer perfect! Kisses, darling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com