♥ Help mij mee naar Oostenrijk!?!

Misschien heb je de actie al voorbij zien komen op blogs, de fotowedstrijd van Oostenrijk & Olympus. Een super leuke actie! Vorig jaar ben ik voor de tweede keer in mijn leven gaan skiën en heel stiekem heeft me wel een beetje te pakken. Ik bak er natuurlijk (nog) niks van en met mijn handicap kan ik ook helemaal niet lang skiën. Maar man, wat is het mooi en leuk hoog in de bergen. Ik wil dan ook heel graag weer terug. En daar heb ik jou hulp bij nodig!!

De hoofdprijs van de actie van Oostenrijk en Olympus is een reis naar Oostenrijk, een Olympus camera E-M1 en een fotografieworkshop (hoe gaaf!!!). De tweede en derde prijs zijn ook camera’s, een E-M5 en een E-M10. Alle prijzen zijn natuurlijk super gaaf, maar de hoofdprijs is natuurlijk het einde! Ik zie mezelf al staan daar bovenop een berg, muts op, handschoenen aan, warme kop chocolademelk. Maar je hebt stemmen nodig om de prijs te kunnen winnen. Nu denk ik niet dat ik ooit de eerste prijs ga winnen, want er heeft iemand meer dan 600 stemmen ( hoe kom je aan 600 stemmen?!?!), maar ik ga in ieder geval mijn best doen om er meer te verzamelen dan 43. Het zou echt super tof zijn als jij mij hierbij wil helpen! Op de website van Verrassend Oostenrijk kan je stemmen op mijn foto. Er hebben intussen al veel mensen meegedaan, dus je moet even naar beneden scrollen voordat je bij mijn foto bent. Bij de foto hoef je alleen maar op stem te drukken. Het liefst vijf keer, want je mag per IP adres vijf keer stemmen. Het zou echt super, super, super tof!!!! Nee, eigenlijk nog veel toffer! Dit is de foto die ik ingezonden hebt:

Heerlijk middagje boven op de berg

Heerlijk middagje boven op de berg

Geeft dit jou ook niet het ultieme Oostenrijk gevoel? Vorig jaar hadden we niet mega veel sneeuw (mijn skiavonturen in Oostenrijk kan je hier en hier terug lezen). Genoeg om te skiën, maar ik zou het leuk vinden om een keer een heel dik pak sneeuw mee te maken. Hopelijk kan dat dankzij jouw stem!! Alvast duizendmaal dank!

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

14 reacties

 1. Ellemieke schreef:

  Wat gaaf, ik ga op je stemmen!

 2. Svenja schreef:

  Wat leuk, en natuurlijk stem ik even op jou <3

 3. Shanti schreef:

  Ik ga op je stemmen!

 4. Chahrazad schreef:

  Ik heb op je gestemd. Goodluck!!!

 5. Saskia schreef:

  Het zal aan mij liggen maar ik kan je niet vinden 🙁 op welke naam sta je?

 6. Corinne schreef:

  Nou vooruit dan maar… 😉 Gestemd: 2x. Wens je #goodluck

 7. Saskia schreef:

  Ik heb gestemd! Je hebt al lekker veel stemmen! Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com