♥ Nike Huarache stylen als een fashionista

De Nike Huarache is de sneaker van het moment. Het is één van de dad sneakers die ik wel kan waarderen. Hij is niet te lomp en de vormgeving ziet er speels uit. Maar hoe kan je het best de Nike Huarache stylen? Met de drie manieren zie je er altijd fashionable uit.

De chunky sneaker trend is niet weg te slaan uit het straatbeeld. Ondanks ik echt een sneakerliefhebber ben (ze lopen zo lekker), moest ik toch wennen aan de fashiontrend. Ik ben namelijk wel een meisje, meisje en de chuncky sneaker trend (of dad sneaker trend) is best wel grof. Neem daarbij dat ik erg klein en gevormd ben, dus ik voel mij nogal lomp met bijvoorbeeld Nike air Max. Toen viel mijn oog op de Nike Huarache, de sneaker van het moment. Het is een chunky, maar toch mooi gestroomlijnde schoen. Zonder veel opsmuk. Daar houd ik van! Al is de schoen gemaakt om te hardlopen, hij kan prima aan het dagelijks leven. Kunnen we hele dag lekker op wolken lopen! Met de drie manieren kan je het best de Nike Huarache stylen.

Nike Huarache stylen als een fashionpro

Comfy & Warm

Ookal moet ik er met deze warme dagen nog niet aan denken het is wel een leuke vrouwelijke outfit voor de aankomende winter en herfst. Je kan de Nike Huarache stylen met een oversized knit sweater en jeans. Of de camel coats staan er ook super mooi bij. Maak je outfit af met een (vintage) designer bag voor een fashionable touche. Of combineer het met momjeans of een leren bikerjas.

Sportief en vrouwelijk

Aangezien het toch een hardloopschoon is past deze look er helemaal bij. Met de sporty look hoor je de Nike Huarache te stylen met een legging. Maar je kan het ook combineren met een glanzende jeans voor een sportievere uitstraling. De crop top maakt het weer vrouwelijk en sexy. Al gaat mij nu de crop top te ver, ik vind het er wel super leuk uit zien.

Wat je ook terug ziet in de fashion zijn jogginsbroeken in pastel tinten. Als je lang en recht bent staat dit zeker leuk! Maar ze staan ook leuk met short en een oversized sweater, of ga net zoals Gigi Hadid voor shorts met een blazer.

Vrouwelijk en casual

Zoals ik al zei ben ik wel een meisje, meisje. Ik houd van jurken en rokken. Stiekem het liefst met Louboutins, maar daar droom ik nog even over verder. Wat ik ontdekte is dat je de chunky sneakers prima kan combineren met vrouwelijke items zoals een rok. Zo maak je de look zachter en zwieriger. Maar ook een spijkerbroek met een nette blouse maakt de look ineens chiquer en vrouwelijker.

Zo draag ik het liefst sneakers, vrouwelijk. Ik houd er van om stijlen te combineren. Zo wordt het meer mij. Wat de fashion trends ook zeggen je kan het best de Nike Huarache stylen op de manier die bij jou past. Er zijn geen vaste regels, draag waar jij je goed in voelt. Draag waarin jij je mooier voelt. Draag wat jij lekker vindt zitten. En die Nike Huarache staan op mijn wishlist. Ik weet alleen nog niet welke pastelkleur….al vind ik bordeaux rode ook erg mooi.

Hoe zou jij de Nike Huarche stylen? En wat vind jij van de dad sneaker fashion trend?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com